Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
birkenstock iletişim, birkenstock kullanıcı yorumları, birkenstock müşteri hattı, birkenstock müşteri hizmetleri, birkenstock müşteri şikayetleri, birkenstock müşteri yorumlari, birkenstock orjinal mi, birkenstock şikayet, birkenstock şikayet hattı, birkenstock şikayetleri, birkenstock tüketici şikayetleri, birkenstock ürünler orjinal mi, birkenstock yorum, birkenstock yorumlar, birkenstock yorumları, müşteri yorumları, şikayet, şikayet hattı, birkenstock yorumları, birkenstock eksi sözlük, birkenstock eksi, birkenstock güvenilir mi, birkenstock yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: kırıkkale
|
birkenstock terlik ve sandalet konusunda aşmış bir markadır ünlü kişilere de tasarım yaptırıyor bi de birkenstock çok dayanıklıdır.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: istanbul
|
dayanıklı olduğu konusunda hem fikirim ama ben modellerinde çok özgün tasarımlar göremiyorum birkenstock'un.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: istanbul
|
çok taklidi yapıldığı için birkenstock'un bütün modelleri tanıdık geliyor göze ama bu tasarımların birçoğu birkenstock imzalıdır.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: rize
|
ünlü mankenlere de tasarım yaptırarak prestijine prestij kattı valla ama hemen taklidi çıktı tasarımlarının şimdi heryerde birkenstock modellerine benzeyen sandaletlerle ayakkabılarla dolu hatta aynı etiketlerle bile piysada birsürü bulabilirsiniz.
|
|
|
|
Katılan: 3.07.2013(UTC) Mesajlar: 6 ![Turkey Turkey]() Konum: ASDFGHJ
|
Originally Posted by: dogo  dayanıklı olduğu konusunda hem fikirim ama ben modellerinde çok özgün tasarımlar göremiyorum birkenstock'un. Katılıyorum.. Zaten al bunu vur Crocks'a, tamam rahat anladık ama çok kabasınız :S
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.