Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
Vermonth Saatleri iletişim, Vermonth Saatleri kullanıcı yorumları, Vermonth Saatleri müşteri hattı, Vermonth
Saatleri müşteri yorumları, Vermonth Saatleri müşteri şikayetleri, Vermonth Saatleri müşteri yorumlari,
Vermonth Saatleri orjinal mi, Vermonth Saatleri şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, Vermonth Saatleri tüketici şikayetleri, Vermonth
Saatleri orjinal mi, Vermonth Saatleri yorum, Vermonth Saatleri yorumlar, Vermonth Saatleri yorumları,
Vermonth Saatleri hakkında, www.marcamarca.com.tr, Vermonth Saatleri yorumları, Vermonth Saatleri kalitelimi,
marcamarca.com.tr şikayet, marcamarca.com. şikayet hattı, marcamarca.com., marcamarca.com. sipariş,
marcamarca.com yorum, marcamarca yorumları, wwwmarcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca
eksi, owundys güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,Düzenle Kullanıcı Tarafından 11 Nisan 2013 Perşembe 11:51:15(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 1.04.2013(UTC) Mesajlar: 3
|
binbir türlü kuşkuyla Vermonth Saatlerinden anneme bir saat hediye aldım ama kuşkularım yersiz çıktı o kadar ki kendime de bir tane almadığım için pişman oldum yeni kampanyadan saatimi seçtim ve gönül rahatlığıyla siparişimi bekliyorum.teşekkürler MARCAMARCA
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 1
|
mrblar, iri olan modellerden almıştım bende, memnunum açıkcası ürün materyalleri de temiz ve çiziksiz.
|
|
|
|
|
benim içinde önemli olan kordon kalitesi ve kordonun koku yapmamasıydı risk aldım denedim gayette memnunum çeliği de çok parlak göz dolduruyo doğrusu.
|
|
|
|
|
teyzemin doğum gününde Vermonth Saatlerinden aldım çok beğendi demek ki sorun yok :)
|
|
|
|
|
kız arkadaşımla birlikte kendime Vermonth Saatlerinden seçiyoduk benden önce kendisine beğendi :) tabi bende beğendim..siparişimizi verdik yorumlardan da güç alarak tabi..bakalım bekliyoruz.
|
|
|
|
|
ben Vermonth Saatlerinin genellikle sade modellerini beğeniyorum..kübranın da dediği gibi materyaller çok kaliteli, kesinlikle tavsiye edebilirim.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: adana
|
keşke Vermonth Saatlerinde iki tane alana indirim yapsalar :) bi kendime bi anneme aldım.ilk olarak erkek kardeşim almıştı memnun olduğunu söyleyince bende bakayım dedim ve durum 2 adet sepete şeklinde oldu..marcamarca indirim yapmıyosun bari saatlerimi hemen gönder :)
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: izmir
|
arkadaşlar uzun zamandır Vermonth Saatlerinden kullananlar var mı? ilk defa bu markayı kullanacam ama 2-3 ayda çöp olsun istemiyorum..yorumlar pozitif yönde fakat genelde garantici olduğum için siparişi sonlandıramadım bir türlü..diğer yorum yapan arkadaşlar lütfen kusuruma bakmasın ama emin olmak istiyorum işte :)
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
filiz cvp biraz gecikmiş inşallah almışsındır saati ne deyim.
öncelikle benim 4 adet Vermont saatim var hepsini de marcamarca'dan aldım, şaşırtıcı bi saat takıntım var..canavar gibi saatler tabiri caizse tabi erkek saatlerinden bahsediyorum ben..kadın saatleri için kesin bişey söyleyemem ama bi marka neden kategorilerinde kalite farkı koysunki, dolayısıyla benim düşüncem vermonth kadın saatlerinde de başarılıdır..umarım açıklayıcı olmuştur.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: edirne
|
erkek arkadaşımın doğum günü için marcamarca'dan Vermont saatlerinden sipariş ettim, gününde gelir inşallah yoksa rezil olacağım :) genelde iri ve ağır saatleri sever ve çelik kasa saat modelleri bu konuda çok iyi bi tane seçtim bakalım hayırlısı..yorumlar çok yönverici oldu..yorum yapan herkesin ellerine sağlık.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: sivas
|
bende vermonth saatlerinden alanlardanım saatim bu sabah itibariyle geldi koluma da yaklıştı açıkcası.ne kadar dayanıklı olduğunu zaman geçtikçe göreceğim ama şimdilik çok tatlı duruyo ;)
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: istanbul
|
benimde saatim bu sabah geldi. sanırım aynı gün aldık vermonth'leri neslihan :) yorumuna katılıyorum bir saat delisi olarak vermonth saatlerine 10 üzerinden 8 veriyorum ;)
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: tokat
|
bugün benim saatimde geldi resminde gördüğümden çok daha net bi saat.teslim alan herkese hayırlı olsun mutlu mutlu kullansın.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: konya
|
1 saat kadar önce marcamarca benim vermonth'u mu da gönderdi, ne istediysem o geldi sanırım birçok arkadaşımın şüphesi bu yönde.dayanıklılık konusuna gelince ilk defa kullanacağım vermonth markasını ama 2 yıl garantili ibaresi var..eğer saatinizin başına bişey gelirse marcamarca ile iletişime geçip durumu halledebilirsiniz bence..herkese hayırlı olsun.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: ankara
|
marcamarca'nın vermonth kampanyasından bi saat sipariş ettim.yorumlara bakılırsa fenada etmemişim, o iri olan çelik kasalardan aldım çok sportif duruyolar.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: muğla
|
vermonth saatlerinden bikere kullanmıştım sonra teyzem elkoydu yeni siparişimi verdim önceki saatimi 6-7 aydır kullanıyorum ve harhangi bi sorun çıkartmadı karşıma.bence kafanızda kaliteye yönelik herhangi bi soru işareti olmasın.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 1 Konum: yozgat
|
bende vermonth'dan içi çift renkli olanlardan aldım siparişimi bekliyorum marcamarca teslimat için araştırma yaptım bikaç günlük gecikmeler dışında herhangi bi sıkıntı olmadığı kanısına vardım.. şimdi marcamarca'nın siparişimi göndermesini bekliyorum.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: istanbul
|
kampanya kapanmadan saatim geldi çokta beğendim teşekkürler marcamarca
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: ısparta
|
benim vermonthum da bgn geldiiiiiiiiiii :) çok sevindim istediğim saatin gelmesi de cabası bikaç siparişim değişik gelmişti ama marcamarca da böyle bi sıkntı yaşamıyorum 2dir.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.