Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
marcamarca imaj, marcamarca, moda, marcamarca trend, marcamarca fashion, marcamarca yorum, marcamarca yorumlar, marcamarca hakkında yorumlar marcamarca forum, marcamarca ekşi, marcamarca ekşi sözlük, marcamarca şikayet, marcamarca manken, marcamarca iletişim, marcamarca iade, marcamarca ayakkabı, marcamarca gömlek, marcamarca, saat, marcamarca güneş gözlüğü, marcamarca kargo, marcamarca teslimat, marcamarca blog, marcamarca defile,marcamarca tasarım, marcamarca moda günleri, www.marcamarca.com.tr
|
 Admin: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
requem 25.02.2013(UTC) tarihinde
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 26.02.2013(UTC) Mesajlar: 1 ![Turkey Turkey]()
|
marcamarca sitesi çok ziyaret ettiğim bir site fakat giyim ürünlerindeki hassasiyetlerini takı konusunda göstermediklerini düşünüyorum mesala ariş pırlanta vs.. takı markalrınıda marcamarca da görsek daha çok mutlu olacağız duyurulur şöyle 29-39 tl ye falan kolyeler alabilsek diyorum...
|
|
|
|
Katılan: 25.02.2013(UTC) Mesajlar: 1 ![Turkey Turkey]() 1 Kere Teşekkür Etti.
|
trend anlamında bu tür siteler arasında en başaralı bulduğum site marcamarca, paylaştığım linke bakarsanız eğer bana hak vereceksiniz markafoni trendyol gibi siteler ne bulursa pazar malı 9 lira 19 lira ürün satıyorlar birde adları 'trendyol' http://marcamarca.com.tr...marka-341-tum-liste.aspxDüzenle Kullanıcı Tarafından 1 Mart 2013 Cuma 17:50:27(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
Katılan: 2.03.2013(UTC) Mesajlar: 1 ![Turkey Turkey]()
|
evet bende katılıyorum marcamarca gerçekten daha trend ürünler satıyor ve daha önemlisi herşeyi sezonunda satıyor yani diğerleri gibi yazın kazak kışın t-shirt satmıyorlar bu konuda çok iyiler, ancak bayanlara yönelik daha az kampanyaları var marcamarca dan daha çok bayanlara yönelik kampanyalar bekliyoruz
|
|
|
|
Katılan: 1.04.2013(UTC) Mesajlar: 2
|
marcamarca'dan ilk defa alışveriş yaptım...genelde bu tarz alışveriş sitelerinde siparişin eksik ya da
yanlış geldiğini söylerler marcamarca içinde aynı şeyleri duydum ama marcamarca bu konu da titiz
davrandı.ürünüm geldi güle güle kullanıyorum :)
|
|
|
|
Katılan: 1.04.2013(UTC) Mesajlar: 2
|
bende ilk defa gömlek almıştım gelince bir tane daha almaya karar verdim :) rahat oluyor böyle tıkla gelsin :)
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 2
|
ladies shoes week kampanyasından bi babet aldım ama beğendiğim platform bitmiş..güzel modeller var mevsimi çok iyi yakalamışlar yapmam gereken sadece ürünün gelmesi için sabretmek :) tebrikler marcamarca
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 1
|
eğer konu modaysa marcamarca ürün seçiminde ve sunumunda gayet başarılı bence.butikleri dolaşarak kendinize çok güzel kombinler de oluşturabiliyosunuz.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: istanbul
|
marcamarca başarılı bi site ama herkes erkek kampanyalarının çoğunlukta olduğunu söylüyor.kabul ediyorum genelde erkeklere hitap eden bi site fakat kadınlar için kampanya sayısı az olsa da takı olsun gündelik kıyafet olsun iç giyim olsun gene de bakılası bi site benim asıl söylemek istediğim erkek iç giyim de biraz seyrek kampanya yayınlanması herşeyimizi eksiksiz alıp iç çamaşırlarımız için sokağa çıkmak zor geliyo açıkcası..inşallah marcamarca beni duyar.
saygılar.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: kahramanmaraş
|
arkadaşlar kampanya içlerini kontrol ettiğinizde yeni modellerin eklenmiş olduğunu görürsünüz.bitmiş olan ürünler de sürpriz bi şekilde tekrardan yayına çıkabiliyo.tükendi alamadım gibi yorum yapan arkadaşlar oluyo aydınlatmak amacıyla söylüyorum.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: konya
|
geçen gün marcamarca'da çok çok beğendiğim bi ürünün tükenmiş olduğunu gördüm.hastalıkya, zaman buldukça acaba tekrar stok eklerler mi diye bakındım.1 saat geçmeden ürün yeniden satışa çıktı hemen kaptım bende...teşekkürler marcamarca.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 17 Konum: izmir
|
bende marcamarca'dan takı kampanyası bekliyorum..diğer kampanyalar içinde genel bir stok güncellemesi yaparsanız çok sevineceğim..çok mu şey istiyorum acep? bilemedim :)
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
pelin marcamarca genelde stok artırımı yapıyor ama takip etmen lazım, benim de zaman zaman beğendiğim ürünler bitmiş olabiliyo ama bikaç kere tekrardan yayında yakalayıp sipariş vermişliğim vardır.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: karaman
|
oxford ayakkabı kampanyasına kadın modeller eklenecek mi acaba neredeyse erkek bir model alıp giyeceğim şeker ve canlı duruyolar.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: istanbul
|
oxford kampanyası için teşekkürler marcamarca.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: istanbul
|
bugün oxford ayakkabıları gibi çok kaliteli bi kampanya yayınladılar ama gene erkek gene erkek en azından unisex'e yakın bir model bulup alacağım çünkü özellikle renkerl çok hoş..oxford kadın modelleri bekliyoruz marcamarca.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: çorum
|
istediğim her tarz ürünü bulabildiğim nadir sitelerden biridir marcamarca öyle siteler var ki, yüzlerce modelden kendinize uygun hiçbirşey bulamıyosunuz bu da ciddiyetsiz ve kalitesiz satınalma'dan kaynaklanıyo..gördüğünüz gibi istenirse kaliteli yayınlar çıkabiliyo ortaya.başarılarınızın devamını diliyorum marcamarca.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 1 Konum: sivas
|
ya ben oxford ayakkabılarına bayıldım acaba ne sıklıkla yayınlanıyo bu kampanya bilen var mı?
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: hatay
|
merhaba kazım, oxford ayakkabıları marcamarca'nın sık yayınladığı kampanyalardan, rağbet çok sanırım, hergün düzenli siteyi kontrol edersen alabileceğin birgün rastlarsın elbet.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: istanbul
|
arkadaşlar bgn polo diye bir t-shirt kampanyası yayınlamış marcamarca fiyatları çok uygun geldi bana bi bakın isterseniz.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.