logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Admin
#1 Gönderildi : 28 Mayıs 2013 Salı 08:12:58(UTC)
Admin

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC)

2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.

markalonga iletişim, markalonga kullanıcı yorumları, markalonga müşteri hattı, markalonga müşteri hizmetleri, markalonga müşteri şikayetleri, markalonga müşteri yorumlari, markalonga nasıl bir site, markalonga orjinal mi, markalonga şikayet, markalonga şikayet hattı, markalonga şikayetleri, markalonga tüketici şikayetleri, markalonga ürünler orjinal mi, markalonga yorum, markalonga yorumlar, markalonga yorumları, markalonga.com, www.markalonga.com, müşteri yorumları, markalonga.com, şikayet, markalonga.com şikayet hattı, markalonga.com, markalonga.com, markalonga.com yorum, markalonga yorumları, www.markalonga.com yorum, markalonga eksi sözlük, markalonga eksi, markalonga güvenilir mi, markalonga yorum,

puppets
#2 Gönderildi : 28 Mayıs 2013 Salı 09:34:46(UTC)
puppets

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC)

kozmetik ürünlerine hiiiiiçççç güvenmediğim bir site markalonga bir kere siparişiniz 1 aydan önce çok zor gelir ve sattığı ürünlerin birçoğu depolarında kalmış aslında markaların üretimden dahi kaldırdığı ürünler bu kadar bariz sahte satıyoruz diye bağıran bir site markalonga hele bir de mail adresiniz ellerinizdeyse asla kurtulamazsınız.

ceylo
#3 Gönderildi : 28 Mayıs 2013 Salı 09:41:15(UTC)
ceylo

arkadaşa katılıyorum her kelimesiyle yerden göğe kadar haklı, bende bikaç bişey eklemek istiyorum bir kere m.a.c. far almıştım markalonga'dan kendime sonradan öğrendim ki m.a.c. hiç o far paletlerinden üretmemiş, pess bu kadar olur dedim ve markalonga 'dan gelecek mail'leri engelleyerek alışveriş yaptığım siteler listesinden çıkardım markalonga 'yı.

chicago
#4 Gönderildi : 28 Mayıs 2013 Salı 11:57:53(UTC)
chicago

hiç piyasada olmamış bir modeli satıyorsa markalonga demek ki sahte etiketlerle üretim yapıyo demektir haksız mıyım ? bunu sadece param boşa gitti ya da kazıklandım diye düşünmeyin aynı zaman da kansorajen maddeler de olabilir bu üretilen ürünlerin içinde bu yönleriyle düşünecek olursanız markalonga yerine başka sitelerden alışveriş etmeniz daha yerinde olur, kozmetiği sonuçta sadece markalonga satmıyor.

meryem
#5 Gönderildi : 28 Mayıs 2013 Salı 12:13:05(UTC)
meryem

arkadaşlar peki markalonga nasıl fişli faturalı sahte ürün satıyo şikayet edilebilecek herhangi bir mercii olmalı yoksa her an insan kazıklıyor markalonga benim siparişim henüz gelmedi ama sanırım sahte gelecek sizlerin yorumlarından bu çıkıyo keşke sipariş vermeden araştırmaya başlasaydım bu yorumları okuduktan sonra kesinlikle markalonga 'dan sipariş vermezdim.

göksal
#6 Gönderildi : 31 Mayıs 2013 Cuma 09:20:30(UTC)
göksal

Sıralama: Member

Katılan: 11.04.2013(UTC)

bence de şikayet edilecek ciddi mecralar varsa yazalım arkadaşlar göz göre göre insan kazıklıyolar ses çıkarmadıkça da markalonga sahte ürün satmaya devam edecek sadece kendimiz için düşünmemeliyiz elimizden geldiği kadar uyarlamlıyız insanları.

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.