Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: şırnak
|
en azından kampanya görsellerini değiştirsin ki marcavia en azından insanlar değişik kampanya gördüğünü falan zannetsin :) marcavia çok acemi profesyonellik adına hiçbişey yok sitede.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: istanbul
|
tabiki profesyonel değiller küçük adımlar diye bir kampanya var mesela iyi de kim yapar bu küçük adımları belli bir marka ismi ya da değeri yok mu eğer bunlar yoksa bu insanlar neyi baz alarak bu ayakkabıları sipariş ediyolar anlam veremiyorum açıkcası varsa açıklayabilecek açıklasın lütfen.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: kilis
|
abi marcavia bu kampanya ürünlerinin bir kısmını kendi bile üretse nasıl bir marka ismi bulupta yazmazsın oraya hiç yoktan yere prestij kaybı ki marcavia nasıl bir prestij kazanmış onu da bilemiyorum bu kafayla da prestij vs. hak getire böyle böyle ufak ufak biter marcavia bana kalırsa.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: istanbul
|
markası bile olmayan bir ürünü sipariş etmenin mantığını bende anlayamadım kaldı ki marcavia kampanyalarını incelediğimde öyle kendinizi tutamayacağınız ürünlerde yok o halde neden hakkında bişey bilmediğim bir ürüne para ödeyim ki.
|
|
|
|
Katılan: 24.06.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: malatya
|
marcavia bana komik geliyo ya arkadaşlar kampanyalar aynı bari bannerlarınızı değiştirinde insanlar açtıklarında farklı bişey görsünler ya da gördüklerini sansınlar bari hep aynı ürünler aynı kategoriler hem marcavia Private Shopping falan değil Private Shopping dediğin site ev tekstilinden elektroniğe kadar kampanya yapar marcavia bana göre sadece ayakkabıcı başka bişey yok sitede çünkü.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.