Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
South Yacht Club Gömlekleri iletişim, South Yacht Club Gömlekleri kullanıcı yorumları, South Yacht Club Gömlekleri müşteri hattı, South Yacht Club Gömlekleri müşteri hizmetleri, South Yacht Club Gömlekleri müşteri şikayetleri, Saut Yat Klup gömlekleri müşteri yorumlari, South Yacht Club Gömlekleri orjinal mi, South Yacht Club Gömlekleri şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, South Yacht Club Gömlekleri tüketici şikayetleri, South Yacht Club Gömlekleri ürünleri orjinal mi, South Yacht Club Gömlekleri yorum, South Yacht Club Gömlekleri yorumlar, South Yacht Club Gömlekleri yorumları, Saut Yat Club, www.marcamarca.com.tr, South Yacht Club Gömlekleri yorumları, marcamarca.com.tr şikayet, marcamarca.com. şikayet hattı, marcamarca.com., marcamarca.com. sipariş, marcamarca.com yorum, marcamarca yorumları, wwwmarcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, South Yacht Club Gömlekleri güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 1.04.2013(UTC) Mesajlar: 1
|
Arkadaşlar South Yacht Club Gömlekleri hakkında bilgisi olan var mı? ilk defa marcamarca'dan alışveriş yapıyorum daha önce alışveriş yaptığım sitelerden yanlış ürün geldiği de olmuştu bir de daha önce bu gömleklerden alan var mı lütfen beni aydınlatın da içim içimi yemesin.
şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
Katılan: 1.04.2013(UTC) Mesajlar: 1
|
merhaba şaban..gömlekler hakkında bir bilgim yok ama marcamarca'dan alışveriş yapmışlığım var, güvenebileceğin bir site umarım için rahatlamışsındır, en azından ürünün gelecek :)
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 1
|
bi arkadaşım almıştı South Yacht Club Gömleklerinden..bende almak istedim..model bakımında çok zengin olmasına karşın bi tane beenip aldım..kafamda gelecek mi gelmeyecek mi sahtemi gibi sorular yok ama acaba bedeni mi tutturabildim mi acaba diye terddütlerim var.
|
|
|
|
|
South Yacht Club Gömlekleri çok iyidir bildiğim bi markadır ama genelde beğendiğim modelleri yakalayamıyorum..tükenmiş oluyo :(
|
|
|
|
|
arkadaşlar South Yacht Club Gömleklerinden gömleğinizi beğenin hemen sonra bir de South Yacht ayakkabı yapın alın size kombin alın size kalite, zaten kombine de çok uygun renk seçenekleri mevcut.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: kars
|
arkadaşalr South Yacht Club gömleğim bgn itibariyle geldi, işyerinde direk giydim bikaç iltifat dahi aldım :) gömleğim geldiğine göre ayakkabımı da sipariş edebilirim.eyvallah marcamarca büyüksün.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: zonguldak
|
her biri birbirini eziyor güzellikte hepsini çok çok beğendim ama bütçem gereği birini seçmem gerekior :(
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: samsun
|
South Yacht Club gömleklerinden bende sipariş ettim marcamarca'dan bide aynı markanın ayakkabısından aldım,ürünüm geldiğinde gömlekte mi yoksa ayakkabıda mı daha iyiler onu paylaşacağım sizinle.şimdilik beklemedeyim.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: ordu
|
South Yacht Club gömleklerini ilk defa deneyecem ama yorumlar sayesinde içim rahat sipariş verdim.kumaş kalitesi de iyiyse modeller zaten birbirinden güzel.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: istanbul
|
arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama South Yacht Club ayakkabılarıyla gömlekleri çok kolay bi şekilde kombinlenebiliyo, zekice ve akıllı zamanlamayla yayınladıklarında bizimde işimiz kolaylaşıyo hiç zorlanmadan hem gömleğimi hem ayakkabımı aldım..birbirinden farklı birçok kombin seçeneğide mevcut ama çeşit zengin olduğundan karar vermek biraz zorlaşıyo.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: istanbul
|
benimde South Yacht'larım geldi dün ama bi de South Yacht ayakkabı almadığıma pişman oldum gerçekten bayağı entegre modeller üretmişler.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: istanbul
|
kombini kolay oluyo south yacht ne renk ayakkabı giyerseniz giyin sırıtmıyo üzerinizde.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: rize
|
South Yacht Club gömleklerinin parlak modelini almıştım bgn geldi biraz dar gelmesinin yanında bi şikayetim yok dikişleri özellikle çok temiz ve hatasız.marcamarca'da markaya güveniyo ki devamlı elimizin altında bi kampanya.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: antalya
|
south yacht gömlekleri çok rahattır üstünüzde gömlek yok sanarsınız.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: istanbul
|
bende rahatlığı konusunda düşünmeden tavsiye verebilirim south yacht gömleklerini, marcamarca 'dan uygun fiyatlara alabilirsiniz.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: kars
|
south yacht club reklamını gördüğümde denizcilik temalı üretildiği yazılmıştı ama armaları ve yazı baskılarını görünce marcamarca 'da motosiklet temalı olduğuna karar verip siparişimi oluşturdum :) bende kendime göre yorumladım gömleği içime de sindi ha söyleyim kumaş çok hafif gömlek üstünüzde mi değil mi anlayamıyorsunuz.
|
|
|
|
Katılan: 24.06.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: istanbul
|
marcamarca south yacht club gömleklerini tercih ediyorsanız gene marcamarca 'dan south yacht club ayakkabılarına da bakmanızı öneririm çünkü, acayip kolay kombin yapmanızı sağlıyor birbirlerine uygun üretim yapmışlar hiç zorlanmadan ayakkabınıza gömlek ya da gömleğinize çok rahat ayakkabı kombinleyebiliyorsunuz.
|
|
|
|
Katılan: 24.06.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: istanbul
|
kesinlikle katılıyorum ki bu durum marcamarca 'nın satış stratejisiyle alakalı da olabilir kombine uygun kampanyalar yayınlamak bana da çok mantıklı geldi hem bikaç site dolaşmakta zorunda kalmadığınız zaman marcamarca daha da pratik bir alışveriş sitesi halini alıyor benim gözümde.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.