logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Admin
#1 Gönderildi : 3 Mayıs 2013 Cuma 12:20:25(UTC)
Admin

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC)

2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.

outletimiz.com, uotletimiz,outletimiz.com hakkında yorumlar, outletimiz.com iletişim,outletimiz kullanıcı yorumları, outletimiz.com müşteri hattı, outletimiz com müşteri hizmetleri, outletimiz müşteri şikayetleri, outletimiz müşteri yorumlari, outletimiz.com nasıl bir site, outletimiz şikayet, outletimiz şikayet hattı, outletimiz.com şikayetleri, outletimiz tüketici şikayetleri, outletimiz yorum, outletimiz yorumlar, outletimiz yorumları, outletimiz.com, www.outletimiz.com, outletimiz.com şikayet, outletimiz.com. şikayet hattı, outletimiz.com sipariş, outletimiz.com ekşi, outletimiz.com ekşi sözlük, outletimiz.com forum, outletimiz.com yorum, outletimiz yorumları, www.outletimiz.com. yorum

gıyasss
#2 Gönderildi : 3 Mayıs 2013 Cuma 12:25:43(UTC)
gıyasss

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 1.05.2013(UTC)

bgn tencere seti koymuşlar hergün kontrol edin aklınızda olmayan ürünleri bile alıyosunuz :) anneler günü için tencere seti alabilirsiniz bi bakın bence.

yaşar
#3 Gönderildi : 18 Mayıs 2013 Cumartesi 10:54:06(UTC)
yaşar

Katılan: 11.04.2013(UTC)

outletimiz.com hergün ziyaret edilmesi gereken bir site sürpriz hediyelerle karşılaşabiliyosunuz.

efsun
#4 Gönderildi : 20 Mayıs 2013 Pazartesi 16:32:25(UTC)
efsun

Sıralama: Member

hiç aklımda yokken bile ürün aldırıyo bu site bana :)

melik
#5 Gönderildi : 21 Mayıs 2013 Salı 15:41:32(UTC)
melik

bazen öyle bir denk geliyosunuz ki almayı düşünmediğimiz ürünleri bile aldırıyo bu site.

akabe
#6 Gönderildi : 7 Haziran 2013 Cuma 12:10:03(UTC)
akabe

arkadaşlar şuan outletimiz.com 'da aknemax diye bir sivilce ilacı var günlük sivilce kurutmada birebir bi ilaçtır bilginiz olsun azıcık sürmeniz yeterli oluyo bikaç dakika sonra sivilcenizin kuruduğunu görüyorsunuz sevilce şikayeti olan arkadaşlar alıp denesin kesinlikle pişman olmazsınız.

müren
#7 Gönderildi : 21 Haziran 2013 Cuma 15:18:08(UTC)
müren

outletimiz.com 'da şuan Enjoy Deluxe Şişme Aile Havuzu satılıyo valla ben yeğenlerime hediye olarak aldım fiyat olarak bauhaus 'ta 159,00 tl. idi outletimiz.com'da 79,00 'a görünce direk sipariş verdim toplamda 836 lt. su alıyo bu havuz arkadaşlar kesinlikle küçük bir havuz değil bilmiş olun. Outletimiz fiyat konusunda büyük indirime gitmiş gerçekten eğer gitmeseydi yeğenlerimi de sevindiremeyecektim valla.

doroleyn
#8 Gönderildi : 22 Haziran 2013 Cumartesi 12:06:56(UTC)
doroleyn

Katılan: 21.05.2013(UTC)

aynen arkadaşlar varsa sevindireceğiniz küçükler şimdi outletimiz.com 'dayken kaçırmayın havuzu fiyat çok iyi çünkü arkadaşında belirttiği gibi bauhaus'ta 159,00 tl. outletimiz.com çok iyi fiyat vermiş varsa bütçeniz bence kaçırmayın bir daha denk gelmeyebilir çünkü.

gitarist
#9 Gönderildi : 24 Haziran 2013 Pazartesi 10:39:58(UTC)
gitarist

Katılan: 21.05.2013(UTC)

arkadaş daha dün 150 liraya pazarlık ettim aksaray 'da iyiki almamışım bu kadar olur aynı marka aynı boyut arada 70-80 tl fark var yemin ederim bu havuzu dün alsaydım bgn büyük pişmanlık içinde olacaktım. hemen outletimiz 'den sipariş verdim yeğenlerim için hem onlar sevinecek hem ben sevindim valla yarı fiyatına aldığım için. Bu fiyat için outletimiz.com 'a çok çok teşekkür ediyorum.

fbll
#10 Gönderildi : 26 Haziran 2013 Çarşamba 12:15:40(UTC)
fbll

Katılan: 24.06.2013(UTC)

arkadaşlar benim outletimiz 'den verdiğim havuz siparişi bgn geldi siftahı da yaptık yeğenleri de içeri doldurdum :) çok mutlu oldular bayaa büyük bir havuz uygun doldurumda yaklaşık 400 litre de su alıyo valla çok uygun fiyatlı olduğu için bayaa tasarruflu bir alışveriş olduğunu düşünüyorum valla çocukların yaz tatilini 79,00 tl.'ye getirdim :) hem onlar mutlu hem ben.

slock
#11 Gönderildi : 27 Haziran 2013 Perşembe 12:01:39(UTC)
slock

valla bende sipariş ettim ama stok bekledim çünkü gündüz bir ara tükenmişti outletimiz başka kampanyaya geçecek diye ödüm koptu ama tekrar stok güncellemesi yaptı gerçi gene 100 'ün altına düştü adet almak isteyen varsa ve hala sipariş vermediyse fazla vakti yok söylemiş olayım :) benim düştüğüm duruma düşmeyin ama şunu söyleyim çocuklarınız ya da kuzenleriniz için alıyorsanız gerçekten onlar için çok sevindirici bir hediye üstelik denize götürme masrafından da kurtuluyosunuz.

soundcx
#12 Gönderildi : 28 Haziran 2013 Cuma 10:57:03(UTC)
soundcx

benim havuz siparişim geldi arkadaşlar outletimiz'den aldığım bizim miniği görseniz içinden çıkmıyo bu arada pompa hediye etmeseler mümkün değil şişmez fakat pompa yardımıyla 8-10 dakka da hızlıca şişiriyosunuz ki çok büyük bir havuz gerçekten.

slolom
#13 Gönderildi : 28 Haziran 2013 Cuma 11:55:07(UTC)
slolom

arkadaşlar dediğim gibi outletimiz.com 'u hergün ziyaret edin birçok kere süpriz ürünlerle karşılaşırsınız dün çok uygun fiyatla enjoy havuz vardı ki alanların yorumlarını okumanızı öneririm bgn outletimizi kontrol ettiğimde de ebru şallı'nın nnb bilinçaltı kodlama ile zayıflatan bir seti var bu setle ne diyet yapıyosunuz ne spor ne de herhangi bir ilaç kullanıyosunuz tamamen dinleme tekniği ile biliçaltınızı kodlayarak sizi zayıflatan bi set şişman arkadaşlar alın seti heryer de dinleyebilirsiniz.

silvian
#14 Gönderildi : 28 Haziran 2013 Cuma 12:38:28(UTC)
silvian

zayıflama setini ebru şallı tv8 'de ki sabah programında da tanıttı arkadaşlar herşeyin kafada bittiğini savunuyorsanız bu set tam da bu tez üzerine oluşturulmuş televizyonda kullanan insanlarında katılımı vardı set hakkında bilgi falan verdiler ilgilenen arkadaşlar varsa outletimiz sayfasını ziyaret edip sipariş verebilirler.

multi
#15 Gönderildi : 29 Haziran 2013 Cumartesi 10:40:10(UTC)
multi

Katılan: 28.06.2013(UTC)

onu televizyonda bende izledim araştırırken foruma denk geldim iyi ki gelmişim satılan yeri öğrendim outletimiz.com adet olarak az kalmış yakaladım bitmeden çok şükür. Denemediğim yol kalmadı ebru şallı tanıttığında almalıyım diyodum ama outletimiz.com kadar indirimli değildi ordaki fiyat arada uçurumlar var bu yüzden outletimizden sipariş ettim kesinlikle işe yarayacağını düşünüyorum.

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.