Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: erzurum
|
zaten önemli olan da düzen o olmazsa fitdeks alıp üzerinden inmesen bile bi faydası olmaz.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: kırklareli
|
iyiki mp3 çalıyo yoksa annem evden içeri almıyodu fitdesk'i.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: denizli
|
birçok kondüsyon bisikletinden çok daha pratik ve kaliteli fitdesk. Mp3 çalma özelliği olsun sesiz çalışabilme özelliği olsun evde spor yapmaya son derece olanak sağlayan bir alet ki fiyat bakımından satan sitelere bakın çok uygun olarak marcamarca 'dan edinebilirsiniz.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 14 Konum: bolu
|
pedal sesi olmaması dolayısıyla evde kimseyi rahatsız etmiyor fitdesk 'le çalışıyorsanız eğer daha önce bir bisikletim daha vardı pedal sesi yüzünden birine verdim uzun vade de çok sinir bozucu bir ses bir zaman sonra spor keyiften çıkıyo ya da kısa kesmek zorunda kalıyorsunuz.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: kırklareli
|
fitdesk verdiğiniz paranın çok çok üstünde bir kaliteye sahip bisiklet çevirmeyi yıllardır hiç bırakmadım her fırsatta spor yaparım birçok bisikletim oldu en son marcamarca 'dan fitdesk aldım ve en memnun olduğum kondisyon bisikleti oldu hem sessiz hem mp3 çalarlı hem de diğerlerinden çok daha ucuz. Kaliteyi verdiğiniz parayla kıyaslarsanız fitdesk kesinlikle alınması gereken bir bisiklet.
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: istanbul
|
benim eski bisikletimin pedalından çıkan uğultu bi zaman sonra beynimde büyüyordu odamda müzik açıyodum o yüzden ama ancak akşam çevirebiliyorum bu sefer de insanları rahatsız ediyordum fitdesk 'i birçok mecrada araştırdım en uygun fiyatı marcamarca 'da görür görmez aldım ne pedal sesi var ne civata sesi üstelik mp3 'te çaldığından müziğim kimseyi rahatsız etmiyor böylece evde spor yapmanın rahatlığına daha çok varıyorsunuz.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.