Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
bershka iletişim, bershka kullanıcı yorumları, bershka müşteri hattı, bershka müşteri yorumları, bershka müşteri şikayetleri, bershka müşteri yorumlari, bershka orjinal mi, bershka şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, bershka tüketici şikayetleri, bershka orjinal mi, bershka yorum, bershka yorumları, bershka hakkında,www.marcamarca.com.tr, bershka yorumları, bershka kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, bershka güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: yozgat
|
yurtdışı tekstik markalarında hem kaliteli hem diğer markalara göre nispeten biraz daha ucuz bir marka bershka
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: samsun
|
yanılmıyorsam zara'nın alt markalarından biri. Bershka'yı da İspanyol markası diye biliyorum.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: giresun
|
maalesef bershka da Small beden yok :) ürünler Medium'dan başlıyor :(
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 12 Konum: konya
|
bu bershka markasının bir de bashka diye bir taklidi çıkmış gördüm çok güldüm yaaa biraz düşünüp kendi markanı çıkarmak varken bashka koymanın ne anlamı var durup dururken kendini rezil ettin.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: çanakkale
|
bershka şuan marcamarca 'da yayında arkadaşlar yeni sezon ürünler ve fiatlar kaçırılmayacak kadar uygun özellikle bu yıl moda olan tek omuz t-shirtler çok hoşuma gitti 2 model vardı ikisini de sipariş ettim valla :) marcamarca fiyat konusunda nasıl bu kadar indirime gidebildi anlayamadım ama iyiki de gitmiş valla marcamarca olmasa ben gidip 49,90 tl verip bershka mağazasından kesinlikle almazdım.
|
|
|
|
Katılan: 3.07.2013(UTC) Mesajlar: 6 ![Turkey Turkey]() Konum: ASDFGHJ
|
Originally Posted by: fatme  maalesef bershka da Small beden yok :) ürünler Medium'dan başlıyor :( Kendim kullanıyorum biçok üründe S hatta XS var!! Bazı ürünlerde S beden çalışmıyorlar ama hepsini içine katmamak gerek..
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.