logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

3 Sayfalar<123
mosmos
#41 Gönderildi : 19 Haziran 2013 Çarşamba 14:26:20(UTC)
mosmos

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC)

valla marcamarca back-up power kampanyası kaç kere tamamen tükendi bi bilseniz peynir ekmek gibi satılıyo back-up power çünkü hem marcamarca satış stratejileriyle çok iyi pazarladı ve herkese duyurdu bu aleti hem de kullanıcılar oldukça benimsedi ve sevdi back-up 'ı. Kısa sürede çok popüler oldu çünkü alan arkadaşlar da sağolsunlar yorumlarını eksik etmediler böylece ihtiyacı olan herkes birer back-up sahibi oldu.

kotra
#42 Gönderildi : 25 Haziran 2013 Salı 13:46:25(UTC)
kotra

Katılan: 24.06.2013(UTC)

back-up power'ı ilk olarak kardeşim aldı bende direk elinden alarak kullanmaya başladım ve neredeyse 3 günde bir telefonumu şarj ediyorum. Kardeşime sorduğumda marcamarca 'dan aldığını söyledi bende kendim için kapıda ödeme ile sipariş ettim gelince kardeşiminkini geri verip yenisini kullanacağım.

ermer
#43 Gönderildi : 26 Haziran 2013 Çarşamba 10:58:11(UTC)
ermer

back-up power apple izniyle üretildiği için insanlar çok güvendi ve gerçekten de alanlar hayal kırıklığına uğramadı tabi benim gibi geç araştırıp kazık yiyenler de var. Back-up power'ın 250 saat gücündeki ürününü ben 90 tl.'ye aldım sonra araştırdım marcamarca 54.90 'a satıyor back-up power'i, size tavsiyem ürünü araştırırken kimin daha ucuz sattığını da araştırın marcamarca fiyatlarından daha uygununu şuan bulamadım tavsiyem almak isteyenler marcamarca hayatı kolaylaştır kampanyasına bakabilirler nerdeyse yarı fiyatına back-up power 'ı sipariş edebilirsiniz.

soundcx
#44 Gönderildi : 26 Haziran 2013 Çarşamba 15:03:47(UTC)
soundcx

back-up 'ın bu kadar bilinmesinin sebeplerinden biri de büyük gazetelerin alışveriş bölümlerinde back-up 'ı tanıtması oldu ve araştıranlar için kullanıcı yorumları etkili oluyor almak isteyenler için ben de açıkcası forumunuzda ki yorumlardan dolayı almaya karar verdim bunun için teşekkür ederim size arkadaşlar.

destiner
#45 Gönderildi : 28 Haziran 2013 Cuma 08:22:38(UTC)
destiner

ben back-up power kullandığımdan beri performansından oldukça memnunum çok çok aşırı yoğun kullanımda 250 saatlikten bahsediyorum 2 gün çok rahat götürüyo beni. marcamarca 'dan almıştım back-up power'ımı size de marcamarca 'dan almanızı tavsiye ederim çünkü hem uygun fiyatlı hemde 2-3 gün içerisinde teslimatı gerçekleştiriyo.

backvol
#46 Gönderildi : 1 Temmuz 2013 Pazartesi 12:24:00(UTC)
backvol

Katılan: 28.06.2013(UTC)

aldığım günden beri tam kapasite kullanıyorum back-up power'ı en ufak bir şikayet edecek olumsuzlukla karşılaşmadım zaten karşılaşacağımı da zannetmiyordum çünkü çok yakın arkadaşımın marcamarca 'da böyle bişey var ben aldım kullanıyorum tavsiyesiyle aldım iyiki de almışım hergün şarj ettiğim IPhone 'umu artık 3 gün aralıklarında şarj ediyorum.

susak
#47 Gönderildi : 1 Temmuz 2013 Pazartesi 13:51:43(UTC)
susak

bende tavsiye üzerine marcamarca 'dan aldım hatta ilk marcamarca ülkeye getirmiş onu da öğrendim apple ile ortak bir çalışma yapmışlar sanırım iyiki de yapmışlar valla hem zekice de bir yatırım aslında ülke de böyle bişey eksikti herkesin evine dönmeden telefonlarının şarjı bitiyodu şimdi marcamarca vesilesiyle kimde IPhone Samsung varsa hepsinde back-up power 'da var.

animal
#48 Gönderildi : 8 Temmuz 2013 Pazartesi 08:42:53(UTC)
animal

arkadaşlar metrobüste minibüste kimde IPhone varsa aynı zamanda back-up da kullanıyolar acayip yayıldı bu alet herkeste görüyorum hatta metrobüste bir kadına direk sordum faydasını görüyo musunuz diye kadın bana işyerim uzak pilim bitmesin diye müzik bile dinlemiyodum her zaman şarj aletiyle de gezinmek olmuyo back-up aldım iyiki de almışım 3 günde ancak bitiyo gücü falan dedi bende işe varır varmaz araştırarak en uygun fiyata marcamarca 'nın sattığını gördüm bir de kapıda ödeme derken dün elime ulaştı bugün aktif ettim telefonum şuan back-up gücüyle açık konumda normalde olsa yanımda da şarj aletim olmasa telefonum kapalı kalmak zorundaydı.

ekselans
#49 Gönderildi : 9 Temmuz 2013 Salı 09:11:09(UTC)
ekselans

Katılan: 8.07.2013(UTC)

çok yaygınlaştı back-up power herkes kullanır duruma geldi artık ve herkeste oldukça memnun bir kişiden şikayet işitmedim ve genel olarak herkes marcamarca sitesinden almış sanırım en uygun fiyat marcamarca 'da bende çoğunluğa uyarak marcamarca 'dan sipariş verdim.

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
3 Sayfalar<123
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.