Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
marcamarca 'dan sipariş ettiğim ilk polo t-shirt 'ten itibaren üzerine belli aralıklarla 4 tane daha sipariş ettim fit bir vücudunuz varsa acayip yakışıyo insana polo t-shirtler üstelik marcamarca 'dan sipariş edin en geç 3-4 gün içinde adresinize teslimatı gerçekleşir kumaş konusunda bişeyler söylemem gerekirse çok rahat bir kumaşa sahip ve en ufak bi eforda hemen terletmiyor.
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: konya
|
semt pazarlarına bile çıksanız bırakın polo 'yu benzer tarzda t-shirtleri bile 29,90 gibi fiyatlara göremezsiniz marcamarca polo t-shirt kampanyasındaki çeşitliliği hiç söylemiyorum bile o kadar zengin bir kampanya ki tek model beğenip sipariş oluşturmanız güç hale gelebiliyor. marcamarca ilk polo kampanyasını yayınladığında hemen alayım bu fiyatlar kesin tanıtım fiyatı bir sonraki kampanya daha yüksek fiyattan olur diyordum ama marcamarca her seferinde aynı fiyattan yayınladı.
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: istanbul
|
marcamarca sadece polo t-shirtlerde değil arkadaşlar birçok kampanyasında ciddi indirimlere gidiyor daha 5 gün evvel marcamarca 'dan 59,90 tl.'ye new balance ayakkabı aldım dün teslim aldım kutusuna kadar orijinaldi eğer marcamarca 'nın bu tarz birçok sürprizi oluyor ama sıkı takip edip uyanık olmanız lazım marcamarca maillerini günlük kontrol edin şaşıracağınız fiyatlarla karşma ihtimaliniz çok yüksek.
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
çok severek giydiğim bir t-shirt marcamarca 'da 29,90 'a hala var hem dikkatimi çekti marcamarca tükenen birçok polo t-shirt'e stok eklemesi de yaptı haftasonu zaten bir model üstündeydim o modele de marcamarca stok ekleyince kapıda ödeme ile hemen siparişimi oluşturdum daha önce daha basic modelini sipariş etmiştim marcamarca 'dan şimdi ise bol armalı sanki motorcu t-shirt'ü gibi olan bir model aldım.
|
|
|
|
Katılan: 8.07.2013(UTC) Mesajlar: 1 Konum: istanbul
|
valla kuzenlere bayramda giysinler diye az önce marcamarca polo t-shirtlerden 5 tane sipariş ettim hem bu fiyata bu t-shirtlerden yok ki mağazalarda falan bende marcamarca 'da bulmuşken verdim siparişimi daha ayakkabıları falan da marcamarca'dan alacam.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.