Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 8.02.2014(UTC) Mesajlar: 1 ![Afganistan Afganistan]() Konum: kemalpaşa
|
ŞİRKET TAMAMEN YALANCI VE HER KONUDA GAYET PİŞKİN.. YÜZDE YÜZ GARANTİDEN TUTUNDA TESLİMAT ZAMANINA KADAR HERŞEYDE ŞİRKET GÜVENİLMEZ..
KONUYU DAHA İYİ ANLAMANIZ İÇİN FİRMAYA GÖNDERDİĞİM MESAJI PAYLAŞIYORUM.....
firmanızdan 22 ocak 2014 tarihinde 3 adet t-shirt aldım ve en geç teslimat 3 şunat 2014 olmasına ragmen sadece iki t-shirt maalesef 7 şubat tarihinde tarafımıza tesim edilebildi. fakat bu zamana kadar geç kalınmasıyla ilgili tek taraflı olarak firmanızdan ne bir özür maili nede bir telefonla bilgilendirildim. üstelik ayıplı bir pazarlama olmasına rağmen çaresiz kendim araştırma yoluna gittim ve 2 şubat 2014 tarihi tibariyle isminin şebnem olğunu öğrendiğim müşteri temsilciniz le 3 kez görüştüm ve neden gecikmenin nedeni ve tarafıma bilgilendirme mesajının gelmediğini sordoğumda her seferinde haklı olduğumu ve göndereceklerini ifade etmesine rağmen hiçbir şekilde bigilendirme yapılmadı. buraya kadar bir nebze kabullenilebilir fakat 7 şubat da gelen ürünlere bakıldığında inanılmaz görselde gösterilen ürün ile gelen bambaşka. yani yüzde yüz orijinallik garantisi nerde kaldı bilmiyorum. allah aşkına açın bakın gösterilen üründe beşiktaşın orjinal amblemi var gelen üründe ise uyduruk bir işleme var . yani olayı geçiştirmek için sanırım bizlerle dalga geçiliyor. bu olayı tüm forum sitelerinde paylacağım sizlerle tanıştığım için çok pişmanım. şimdi orıjinal olmayan ve hala gelmeyen ve tedarik edemediğiniz son ürünümü istemiyorum. bu mesajı yasal süreç olarak başlama tarihi olarak kabul ediyor ve gereğinin yapılmasını arz ederim..
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.