logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

2 Sayfalar<12
celine
#21 Gönderildi : 8 Mayıs 2013 Çarşamba 09:52:34(UTC)
celine

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 3.04.2013(UTC)

bence de 7 cm. çok kısa bir insan için çokta gerekli değil, cüceler için daha yüksek ayakkabılar olmalı.

nazlıhan
#22 Gönderildi : 8 Mayıs 2013 Çarşamba 14:25:31(UTC)
nazlıhan

evet 7 cm cüceler için kısa olabilir ama marcamarca'daki tall max ayakkabılar cücelere özel değil öyle yorumlamayın öyle olsa 7 cm. ile sınırlı kalmazdı üreticiler.

elmas
#23 Gönderildi : 8 Mayıs 2013 Çarşamba 16:50:27(UTC)
elmas

iyi de arkadaşlar bu tall max ayakkabılarının çıkış amacı cüceler için değil ki. gerektiği yerde kısa boylu insanların giymesi için.

zeyno
#24 Gönderildi : 8 Mayıs 2013 Çarşamba 17:42:49(UTC)
zeyno

Katılan: 2.04.2013(UTC)

cüceler de o kadar ayak yok ki zaten tall max'lar marcamarca da 40 numaradan başlıyor. ayrıca onlar için üretse firmalar çok dha iyi olur.

mefail
#25 Gönderildi : 9 Mayıs 2013 Perşembe 17:34:37(UTC)
mefail

bence yakında cüceler için tall max yaparlar marcamarca 'da satar.

talha
#26 Gönderildi : 13 Mayıs 2013 Pazartesi 12:57:51(UTC)
talha

Katılan: 11.04.2013(UTC)

cüceler için zor o iş ayak numaralarında sıkıntı olur bence. ama genel olarak iyi düşünülmüş bir sistem istediğiniz zamanda marcamarca 'dan alabilirsiniz.

gitarist
#27 Gönderildi : 4 Haziran 2013 Salı 09:52:53(UTC)
gitarist

Katılan: 21.05.2013(UTC)

herkes aynı şeyleri söylemiş genelde ve çok haklılarda bütün arkadaşlarıma katılıyorum neredeyse ve söylemeliyim ki faydalı bir ayakkabı bu tall max system ama boy kompleksi sonucu alıp kullananlardan bahsetmiyorum tabiki. Cüceler için de ayrıca bir üretim bandına girmek lazım ki bence yakında düşünürler hatta tutar gibime de geliyor.

efsun
#28 Gönderildi : 7 Haziran 2013 Cuma 12:53:08(UTC)
efsun

Sıralama: Member

bence de cüce vatandaşlar için tall max system ayakkabılarından üretilebilir ve bu onlara yapılmış faydalı da bir hizmet olur bence onların da bu tarz şeylere çok ihtiyaçları var gün içinde çok büyük sıkıntılar çekiyolar fiziksel durumları yüzünden ama tall max gibi ayakkabıları olursa sıkıntıları çok daha fazla azalır gibime geliyor.

galip
#29 Gönderildi : 7 Haziran 2013 Cuma 14:04:11(UTC)
galip

aslında sermayem olsa güzel fikir verdiniz arkadaşlar :) direk üretime geçebilirim ve tutacağını da düşünüyorum çünkü, büyük sıkıntılar yaşıyo bu insanlar işe yaradığını görünce kapış kapış alırlar diye düşünüyorum :)

egemen
#30 Gönderildi : 10 Haziran 2013 Pazartesi 11:44:32(UTC)
egemen

işin şakası bir yana da yeri geldiği zaman giyildiğinde kendine hayran bırakır tall max ayakkabıları çünkü sizi gerçekten büyük bir mahçubiyetten kurtarıyor sizi.

destiny
#31 Gönderildi : 15 Haziran 2013 Cumartesi 10:17:12(UTC)
destiny

Katılan: 21.05.2013(UTC)

tall max ayakkabılarından bir çift aldım gerekli olmadıkça giymiyorum hiçte bi sıkıntısını yaşamadım ve kompleksle alakası yok yeri geldiğinde her kısa insan uzun boylu olmak isteyebilir bunu insanları kompleksten giyiyormuş gibi itham etmek gerçekten çok mantıksız.

otaç
#32 Gönderildi : 17 Haziran 2013 Pazartesi 13:01:26(UTC)
otaç

arkadaşlar birçok kısa boylu erkeğin birçok yerde kendini uzun boylu hissetmesi gayet normal hemen insan yaftalamaya hiç gerek yok bir düğün olur bir gece daveti olur partnerinizinden uzun boylu olmanız gerekebilir bu gibi durumlarda da tall max ayakkabılarından almanın hiçbir sakıncası yok bence.

ezi
#33 Gönderildi : 1 Temmuz 2013 Pazartesi 13:45:45(UTC)
ezi

Katılan: 28.06.2013(UTC)

arkadaşlar yorumlarınızı sıkılmadan okudum ben erkek arkadaşımla aynı boydayım ama bazı durumlar oluyor ki bende erkek arkadaşımın benden daha kısa kalmasını istemiyorum buna alışkanlık diyebilirsiniz belki ama bu bir kere başımıza geldi aslında sorun değil ama tall maxx gibi bir ayakkabı varken neden faydalanmayalım dedik ve marcamarca 'dan tall maxx sipariş ettik ilk fırsatta da denedik ve çokta memnun kaldık belli amaçlarla kullanılırsa son derece faydalı bir buluş tall maxx ayakkabıları.

comp
#34 Gönderildi : 3 Temmuz 2013 Çarşamba 15:38:15(UTC)
comp

Katılan: 28.06.2013(UTC)

bence de ihtiyaç duyan herkes kullanmalı bu ayakkabıları ki marcamarca tall maxx kampanyasını inceledim gayet güncel modellere sahip bir kampanya hem lazımsa klasik ayakkabı alıyosunuz ya da spor tercih edebiliyosunuz ama dediğim gibi arkadaşlar bazen bir erkeğin boyunun daha uzun olması gereken yerler olabiliyo bu yüzden tall maxx birçok yerde işinizi görür marcamarca fiyatları da gayet uygun bu ayakkabılar için bence hem marcamarca kampanya içine tanıtım videosu da koymuş izleyince ne kadar mantıklı olduğunu anlayacaksınız. hatta alın size link: https://www.marcamarca.c...marka-196-tum-liste.aspx

kelt
#35 Gönderildi : 8 Temmuz 2013 Pazartesi 14:10:55(UTC)
kelt

Katılan: 8.07.2013(UTC)

yeri geldiği zaman hem çok işe yarayan ve insana kendini çok iyi hissettiren bir ayakkabı tall maxx ayakkabıları üstelik marcamarca alışveriş sitesinden de şuan pratik bir şekilde gayette uygun fiyatlı olarak sipariş verebilirsiniz dediğim gibi arkadaşlar bazı zamanlarda ihtiyacınız varsa en azından bir adet tall maxx boy uzatan ayakkabınız da olmalı derim ben gerekli de çünkü.

extreme
#36 Gönderildi : 29 Nisan 2014 Salı 16:08:51(UTC)
extreme

Katılan: 29.04.2014(UTC)

Komplexle ilgisi yok boyum 1.92 ama yinede bu ayakkabıdan giyiyorum arasıra bende değişiklik olsun diye :)

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
2 Sayfalar<12
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.