Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
vogard saat iletişim,vogard saat kullanıcı yorumları,vogard saat müşteri hattı,vogard saat müşteri yorumları,vogard saat müşteri şikayetleri, vogard saat orjinal mi,vogard saat şikayet, vogard saat tüketici şikayetleri,vogard saat orjinal mi,vogard saat yorum,vogard saat yorumları,vogard saat hakkında, vogard saat yorumları, vogard saat kalitelimi,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
arkadaşlar bu vogard saatler hakkında bilgi verebilir misiniz marcamarca yayınlamış vogard saat kampanyasını fiyatlar çok astronomikken çok iyi indirim yapmışlar almak istiyorum bilgi verebilir misiniz..
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 1 Konum: istanbul
|
valla kadın modelleri de çok iyi yaa gerçekten bayıldım ve kaliteli bir saat markası olduğunu daha önceden biliyordum marcamarca 'da görmüşken almakta fayda var çünkü, bir daha nerde karşılaşacağımız belli olmaz böyle bir kampanyaya vogard materyal olarakta çok kalitelidir aynı zamanda marcamarca fiyatlarıyla vogard sahibi olmanız imkansız ben bütçeniz dahilinde marcamarca 'dan bir sipariş verin sizin de bir vogard saatiniz olsun.
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: istanbul
|
forumu gezerken denk geldim inanamadım direkt olarak marcamarca sayfasına gittim hakkaten vogard saatleri getirmiş marcamarca.. Vogard saatler Türkiye 'de yoktu şimdiye kadar marcamarca muhtemelen satış haklarını alarak tanıtım fiyatlarıyla satışa çıarmış vogard saatleri çok pahalı olmakla beraber oldukça kaliteli saatlerdir vogard saatler almak isteyenler 2nci kere düşünmemeli marcamarca 'dan siparişinizi oluşturun saat teslim edildiğinde ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız.
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: istanbul
|
valla arkadaşlar bende marcamarca vogard kampanyası için marcamarca 'yı ziyaret ettim görmüşken de https://www.marcamarca.c...-urun-detayi-116030.aspxbu modeli sipariş ettim saat teslimatı gerçekleşince detaylar hakkında daha geniş bir bilgi vereceğim sizlere ama çok iyi model seçmişim dimi :)
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: istanbul
|
ya bir sürü güzel model var marcamarca vogard kampanyasında hangisini seçeceğine karar veremiyor insan taksitli alacam kıyacam paraya valla hem bir daha denk gelememe riski var hem bir daha bu fiyatlara denk gelememe riski var marcamarca yayınlamış bize de sipariş etmek düşer...
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: istanbul
|
https://www.marcamarca.c...-urun-detayi-115940.aspxbende bu modeli beğendim valla üstelik arkadaşında dediği gibi marcamarca ödeme seçenekleri çok alternatifli olduğu için ne kadar pahalı olursa olsun ki vogard baz alındığında dip fiyatlardır marcamarca fiyatları gözünüzü kırpmadan istediğiniz herhangi bir modeli sipariş edebilirsiniz marcamarca 'dan her modeli çok çok kaliteli ve sağlam çerçeveli saatlerdir.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: gaziantep
|
vagard saatler, kolunuza taktığınızda hemen kalitesini belli ediyo be amerika 'da saat konusunda oldukça isim yapmış bir markadır. marcamarca vogard saat kampanyasına bakınca zaten ne dediğimi anlayacaksınız.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.