logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Admin
#1 Gönderildi : 22 Temmuz 2013 Pazartesi 12:22:32(UTC)
Admin

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC)

2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.

vogard saat iletişim,vogard saat kullanıcı yorumları,vogard saat müşteri hattı,vogard saat müşteri yorumları,vogard saat müşteri şikayetleri, vogard saat orjinal mi,vogard saat şikayet, vogard saat tüketici şikayetleri,vogard saat orjinal mi,vogard saat yorum,vogard saat yorumları,vogard saat hakkında, vogard saat yorumları, vogard saat kalitelimi,

jax
#2 Gönderildi : 22 Temmuz 2013 Pazartesi 12:44:12(UTC)
jax

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 28.06.2013(UTC)

arkadaşlar bu vogard saatler hakkında bilgi verebilir misiniz marcamarca yayınlamış vogard saat kampanyasını fiyatlar çok astronomikken çok iyi indirim yapmışlar almak istiyorum bilgi verebilir misiniz..

members
#3 Gönderildi : 22 Temmuz 2013 Pazartesi 12:50:53(UTC)
members

valla kadın modelleri de çok iyi yaa gerçekten bayıldım ve kaliteli bir saat markası olduğunu daha önceden biliyordum marcamarca 'da görmüşken almakta fayda var çünkü, bir daha nerde karşılaşacağımız belli olmaz böyle bir kampanyaya vogard materyal olarakta çok kalitelidir aynı zamanda marcamarca fiyatlarıyla vogard sahibi olmanız imkansız ben bütçeniz dahilinde marcamarca 'dan bir sipariş verin sizin de bir vogard saatiniz olsun.

shift
#4 Gönderildi : 22 Temmuz 2013 Pazartesi 13:09:44(UTC)
shift

forumu gezerken denk geldim inanamadım direkt olarak marcamarca sayfasına gittim hakkaten vogard saatleri getirmiş marcamarca.. Vogard saatler Türkiye 'de yoktu şimdiye kadar marcamarca muhtemelen satış haklarını alarak tanıtım fiyatlarıyla satışa çıarmış vogard saatleri çok pahalı olmakla beraber oldukça kaliteli saatlerdir vogard saatler almak isteyenler 2nci kere düşünmemeli marcamarca 'dan siparişinizi oluşturun saat teslim edildiğinde ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız.

cofma
#5 Gönderildi : 22 Temmuz 2013 Pazartesi 13:16:58(UTC)
cofma

valla arkadaşlar bende marcamarca vogard kampanyası için marcamarca 'yı ziyaret ettim görmüşken de

https://www.marcamarca.c...-urun-detayi-116030.aspx

bu modeli sipariş ettim saat teslimatı gerçekleşince detaylar hakkında daha geniş bir bilgi vereceğim sizlere ama çok iyi model seçmişim dimi :)

trig
#6 Gönderildi : 22 Temmuz 2013 Pazartesi 13:22:26(UTC)
trig

ya bir sürü güzel model var marcamarca vogard kampanyasında hangisini seçeceğine karar veremiyor insan taksitli alacam kıyacam paraya valla hem bir daha denk gelememe riski var hem bir daha bu fiyatlara denk gelememe riski var marcamarca yayınlamış bize de sipariş etmek düşer...

gerilla
#7 Gönderildi : 22 Temmuz 2013 Pazartesi 13:37:11(UTC)
gerilla

https://www.marcamarca.c...-urun-detayi-115940.aspx

bende bu modeli beğendim valla üstelik arkadaşında dediği gibi marcamarca ödeme seçenekleri çok alternatifli olduğu için ne kadar pahalı olursa olsun ki vogard baz alındığında dip fiyatlardır marcamarca fiyatları gözünüzü kırpmadan istediğiniz herhangi bir modeli sipariş edebilirsiniz marcamarca 'dan her modeli çok çok kaliteli ve sağlam çerçeveli saatlerdir.

darky
#8 Gönderildi : 19 Mayıs 2014 Pazartesi 11:35:44(UTC)
darky

Sıralama: Member

Katılan: 3.04.2013(UTC)

vagard saatler, kolunuza taktığınızda hemen kalitesini belli ediyo be amerika 'da saat konusunda oldukça isim yapmış bir markadır. marcamarca vogard saat kampanyasına bakınca zaten ne dediğimi anlayacaksınız.

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.