logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Admin
#1 Gönderildi : 21 Nisan 2014 Pazartesi 12:13:47(UTC)
Admin

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC)

2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.

Real 3D iletişim, Real 3D kullanıcı yorumları, Real 3D müşteri hattı, Real 3D müşteri yorumları, Real 3D müşteri şikayetleri, Real 3D müşteri yorumlari, Real 3D orjinal mi, Real 3D şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, Real 3D tüketici şikayetleri, Real 3D orjinal mi, yorum, Real 3D yorumları, Real 3D hakkında, www.marcamarca.com.tr, Real 3D yorumları, Real 3D kalitelimi, marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, Real 3D Crazy Girls,

bynck
#2 Gönderildi : 22 Nisan 2014 Salı 12:26:44(UTC)
bynck

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC)

marcamarca geçen sene erkek modellerini satışa çıkarmıştı hep kıskanarak bakmıştım 3D t-shirtlere ama bu sene yeni atılımıyla bayanlar içinde 3 boyutlu t-shirt getirdiler ne kadar gözüme kestirdiğim varsa aldım valla :) çokta güzeller gören tüm arkadaşlarım nerden aldığımı daha önce hiç görmediklerini söylüyorlar bende sadece marcamarca'dan bulabileceklerini söylüyorum.

meryem
#3 Gönderildi : 22 Nisan 2014 Salı 12:29:36(UTC)
meryem

kedi baskılı olanların hepsini almak istiyorum zaten birçoğunu da aldım sayılır marcamarca'dan :) ne kadar kız arkadaşım varsa kesinlikle ilgilerini çekti ve sordular, marcamarca diye bi site var ordan aldım deyince de birden bilgisayarın başına oturduk :) sadece bende olsun isterdim ama şimdi yakın birçok arkadaşımda 3D t-shirtlerden var :))

puppets
#4 Gönderildi : 23 Nisan 2014 Çarşamba 08:43:19(UTC)
puppets

bu 3 boyutlu t-shirtlerden kız arkadaşıma hediye almıştım marcamarca'dan hatun resmen bayıldı hemen araştırmaya girerek nerden aldığımı falan öğrenip kendine de diğer modellerinden bikaç sipariş vermiş biraz kedi manyaadırda kendisi :)

melek
#5 Gönderildi : 28 Nisan 2014 Pazartesi 09:22:16(UTC)
melek

Katılan: 3.04.2013(UTC)

kediler muhteşeeemmmm :) iyiki marcamarca var iyiki real var :) neredeyse tüm koleksiyonu alabilirim 3 boyutlu kampanyasından reklamlarına da iyiki rastlamışım.

seray
#6 Gönderildi : 16 Mayıs 2014 Cuma 12:39:07(UTC)
seray

Sıralama: Member

çok tatlılaaaarr :)) hangisinden sipariş vermeye başlayacağımı şaşırmış durumdayım. Muhtemelen bu yaz çeşit çeşit sadece 3 boyutlu t-shirt giyeceğim :) Kedi serisi bitsin köpeklere ordan diğerlerine başlayacam valla tabi marcamarca kampanyayı sürdürürse.

filizz
#7 Gönderildi : 20 Mayıs 2014 Salı 15:35:58(UTC)
filizz

Tüm koleksiyon çok sevimli bir tshirtümü teslim aldım çok beğendim ve bugün marcamarca 'dan geri kalan beğendiğim 3 boyutlu tshirtleri sipariş edeceğim. Herkese tavsiye ederim marcamarca fiyatları da çok uygun. Bilginize.

muratbursa
#8 Gönderildi : 21 Mayıs 2014 Çarşamba 10:26:13(UTC)
muratbursa

Kız arkadaşıma marcamarca 'dan kedi baskılı bir hediye aldım Real 3 boyutu t-shirtten tabi araştırarak marcamarca 'da satıldığını görmüş ve çok beğendiğinden kendine de birkaç tane sipariş etmiş hediye için birebir tshirtler marcamarca fiyatları da çok uygun.

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.