Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
Havana Polo Club iletişim, Havana Polo Club kullanıcı yorumları, Havana Polo Club müşteri hattı, Havana Polo Club müşteri yorumları, Havana Polo Club müşteri şikayetleri, Havana Polo Club müşteri yorumlari, Havana Polo Club orjinal mi, Havana Polo Club şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, Havana Polo Club tüketici şikayetleri, Havana Polo Club orjinal mi, Havana Polo Club yorum, Havana Polo Club yorumları, Havana Polo Club hakkında, www.marcamarca.com.tr, Havana Polo Club yorumları, Havana Polo Club kalitelimi, marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, Havana Polo Club,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
madem konusu açılmış ufak bir yorum yapmak isterim, marcamarca adlı alışveriş sitesinden HPC 34 kodlu bir ayakkabısını sipariş ettim ve gayet rahat ve kombine uygun olarak giyebiliyorum. Tavsiye ederim bi de aklımda beyaz bir modeli kaldı onu da ilk fırsatta sipariş edeceğim.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: istanbul
|
havana polo club ayakkabıdan o bahsettiğin beyaz modeli ben sipariş ettim ama dediğin gibi bikaç model daha var çok iyi olan, sadece marcamarca'da satılıyor bu marka ve istediğiniz zaman ulaşabilme kolaylığınız var.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: giresun
|
marcamarca candır. 4 yıldır hiçbir ürününden şikayetçi olmadım ve olacağımı da zannetmiyorum facebook hesaplarından da anlık hızlı hizmet veriyolar hiç telefonla uğraşmadan yazışarak işlerimi halledebiliyorum. Son aldığım Havana Polo Club ayakkabılar da tam beklediğim gibi geldi. Teşekkürler marcamarca...
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: adana
|
Hergün marcamarca havana polo club için yeni modeller eklenmesi söz konusu ama çok çabuk tükeniyo beğendiğiniz modeli hemen sepetinize ekleyin ve sipariş verin çünkü ne zaman tükeneceğini bilemezsiniz.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: manisa
|
marcamarca havana polo club ayakkabıları yeniledi ben aldım kardeşime de dün sipariş verdik çok şık ve ayanıklı ayakkabılar hem hiçbir markada bu modelleri göremezsiniz zaten takip edin hergün birçok model tükeniyo ama talep olunca marcamarca hemen stok açıyo gene de gördüğünüzde hemen sipariş verin bi de stok açılmaz içinizde kalır valla :)
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: ankara
|
marcamarca havana polo club ayakkabılara göz atıyodum yeni bir sürü model eklemişler. Bir çift aldıktan sonra kaliteli ve dayanıklı olduğuna karar verdim kardeşime de sipariş verdik ama yeni modelleri görünce tekrar bir model sipariş etmek istedim.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: yozgat
|
https://www.marcamarca.c...-urun-detayi-187948.aspx linkindeki ayakkabıyı aldım ertesi gün hayran kaldığım bir model daha geldi bu gidişle en az 10 modeli bulacak havana polo club ayakkabım.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: sivas
|
Erkek kardeşime hediye aldım havana polo club ayakkabılardan çok beğendi marcamarca'da 49,90 TL. bu ayakkabılar ve gerçekten kalitesine göre çok uygun fiyatlı aldığım modelin dışında bir de beyazını istedi kardeşim sıra onda :)
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: antalya
|
https://marcamarca.com/h...suet-186305-details.aspx linkindeki ayakkabıyı aldım marcamarca'dan ama yeni modeller de eklenmiş Havana Polo Club ayakkabılara çok rahat ve güncel modeller almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim marcamarca fiyatları da çok uygun.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.