Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
Hq Schauer, Hq Schauer kullanıcı yorumları, Hq Schauer müşteri hattı, Hq Schauer müşteri yorumları, Hq Schauer müşteri şikayetleri, Hq Schauer müşteri yorumlari, Hq Schauer orjinal mi, Hq Schauer şikayet, Hq Schauer şikayet hattı, Hq Schauer şikayetleri, Hq Schauer tüketici şikayetleri, Hq Schauer orjinal mi, Hq Schauer yorum, Hq Schauer yorumları, Hq Schauer hakkında, www.marcamarca.com.tr, Hq Schauer yorumları, Hq Schauer kalitelimi, marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, Hq Schauer,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: istanbul
|
arkadaşlar bu hq schauer akıllı telefonların başına gelebilecek en güzel şey. Özellikle bir bisiklet kullanıcısı olarak konuşmalarımı seyrimi bozmadan yapabiliyorum aramalarınıza direkt olarak saatinizden cevap verebiliyorsunuz çok çok çok pratik bir cihaz marcamarca'dan kapıda ödeme ya da taksitle sipariş verebilirsiniz.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: istanbul
|
Sadece arama değilki hq schauer ile mesajlardan da haberdar olabiliyorsunuz. Kısacaso hayati önem taşıyan birçok bildiriminizi saatinizle takip edebiliyorsunuz ve araba kullananlar için çok başarılı biliyosunuz telefonla konuşmak hem yasak hem zor ama hiçbir ekstra çaba göstermeden konuşma yapabilmenin tadı çok daha başka bu arada bu ürünü uygun olarak sadece marcamarca'da bulabilirsiniz. Teşekkürler.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: rize
|
İyiki hq schauer gibi bir cihaz üretmişlerde rahat ettik vallahi marcamarca 'dan aldım bende hatta abim de istedi onun içinde sipariş vereceğiz hem kapıda ödeme de yapabiliyorsunuz isterseniz kartınızla kapıda tek çekim de olabiliyor marcamarca ödeme seçenekleri de hq schauer'de mükemmel ötesi herkese tavsiye ediyorum.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: manisa
|
hq schauer çok çok çok pratik bir cihaz. Allah düşünüp yapandan razı olsun :)) elini cebine atmadan telefonunu cevaplayabiliyorsun bu özellikle araba kullananlar için lüks. Teşekkürler marcamarca.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: istanbul
|
Mükemmel ötesi bir alet ve çok iyi düşünülmüş. Araba kullanarak iş yapanlar için biçilmiş kaftan :) herkese tavsiye ediyorum çok rahat edeceğiniz bir alet olacak hq schauer.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: manisa
|
Arkadaşlar hq schauer akıllı saati http://www.hqschauer.com/ sitesinden de alabilirsiniz. Hem birçok modeli var hem de çok çok pratik biz marcamarca 'dan almıştık ilk geldiğinde ama sitesini de bir ziyaret etmeniz gerekir bence.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 11 Konum: gaziantep
|
benzersiz bir saat hq schauer ben gün içinde devamlı araba kullanmaktayım ve kolumu bile kıpırdatmadan konuşmalarımı yapabiliyorum marcamarca iyiki böyle bir aletle tanıştırdı bizi üstelik aşırı paralar da istemiyor marcamarca bu alete ihtiyacınız varsa kesinlikle hq schauer'i alıp kullanmalısınız.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
Kesinlikle akıllı telefon kullanan herkes Hq Schauer 'de kullanmalı, insanlığa çok faydalı bir saat marcamarca çok uygun bir fiyata pazarlıyor hq schauer 'i mesaj, telefon görüşmesi vs vs ne isterseniz yapın bu saatle ;)
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: antalya
|
marcamarca 'ya ne kadar teşekkür etsem azdır hq schauer için günlük yaşamda çok büyük kolaylık sağlıyor kılınızı kıpırdatmadan birçok işleminizi yapabiliyorsunuz. Bu tarz bişeye ihtiyacınız varsa sadece hq schauer almalısınız şiddetle tavsiye ediyorum.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: konya
|
Teknoloji düşkünü biri olarak hq schauer akıllı saati tek geçerim diyebilirim işim gereği devamlı olarak sahadayım ve araba kullanmaktayım hq schauer ile çok rahat dışardayken telefonuma dokunmadan birçok işimi halledebiliyorum. Teknolojiyi bu denli takip ettiği için marcamarca 'ya da ayrıca teşekkür ederim.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: antalya
|
arkadaşlar teleoutlet.com 'dan sipariş ettim Hq Schauer'i ve son derece pratik bir saat gerçekten de tüm telefon akışınızı saatinizden kontrol edibiliyosunuz kesinlikle tavsiye ederim...
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: istanbul
|
hq schauer akıllı saat için yüzyılın buluşu diyebilirim kesinlikle çok çok pratik bir saat isterseniz müzik hoparlörü bile olabiliyo mesajlar aramalar derken neredeyse telefonunuzu cebinizden çıkarmıyorsunuz gün içinde.
|
|
|
|
Katılan: 13.02.2015(UTC) Mesajlar: 1 ![Turkey Turkey]() Konum: elazığ
|
Ben bir türlü telefona baglayamadim galaxy s3 eyardimci olabilecek varmi bende marca marca dan aldim
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.