logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

7 Sayfalar«<567
store
#121 Gönderildi : 8 Temmuz 2013 Pazartesi 09:33:28(UTC)
store

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 28.06.2013(UTC)

marcamarca ayakkabı kampanyası olarak birçok markayı tek kampanya da yayınlamış arkadaşlar kendime marcamarca 'dan bir converse alayım dedim ki kız kardeşim pembe süpergayı görüp illaki alalım diyince süpergayı aldım kardeşimi kırmayarak tavsiyem new balance ve converse fiyatlarını dikkatle inceleyin çünkü marcamarca bazı modellerinde rutin büyük indirimini yapmış.

melodi
#122 Gönderildi : 8 Temmuz 2013 Pazartesi 13:29:06(UTC)
melodi

Katılan: 8.07.2013(UTC)

ebru iç giyim için teşekkürler marcamarca fiyatları görünce hemen birkaç arkadaşıma da haber verdim 9,90 'a çıtçıtlı atlet aldım hazır bu fiyata görmüşken hatta bikaç rengini birden sipariş ettim marcamarca 'dan bu kadar uygun fiyatlı daha bir kampanyaya rastlamamıştım marcamarca fiyatları resmen diplemiş..

bugra
#123 Gönderildi : 8 Temmuz 2013 Pazartesi 14:03:54(UTC)
bugra

marcamarca de lasage paris kampanyasında kayboluyorum resmen hangi modele alacağıma karar verene kadar beynim yanıyo resmen :) şirkette arkadaşların da yardımıyla en sonunda bir modelde siparişimi oluşturdum herkes rahatladı ama marcamarca bu kadar geniş bir kampanya yayınladıkça ben de de lasage giymeye devam edeceğime göre daha çok kararsız kalacam demektir.

melodi
#124 Gönderildi : 9 Temmuz 2013 Salı 08:23:19(UTC)
melodi

marcamarca lady's collection kampanyasında da çok güzel parçalar var fiyatlar da çok uygun gerçekten aslında bildiğimiz marcamarca fiyatları her zaman dip fiyatlar biliyosunuz çok güzel bir elbise aldım hem de 14,90 tl.ye beklemedeyim ama marcamarca böyle bir kampanya daha yayınlamalı ay ortası alışverişi için.

serdar50
#125 Gönderildi : 20 Kasım 2014 Perşembe 16:47:07(UTC)
serdar50

Katılan: 20.11.2014(UTC)
Turkey

arkadaşla bu marcamarca yı o kadar öven varki sitede cok düzgün calışıyor zanetcem şimdi ürün alalı6 gün olmuş ürün gelmedigi gibi mail atıyon cevap yok telefon acıyorsun defalarca saattlerce karşında muhatap yok faceye sayfalarına bakıyon aynı sorunlar adamlar 6 ay olmuş ürünü alalı ürün gelmedigi gibi geri paramızı 6 ayda zor aldık yazıyorlar sayfada ürünü gelmedi dieye küfür yazana kadar var böyle bi siteye böyle yorumlar şaşırtı beni şimdi düşüncelerimde degişti burdaki her yorum yazan kişi marca marcanın adamı gibi bakıyom ben malesef bu yorumlara göre birde bu yorumu silmeden yayınlarsanız sevinirim

fehmi
#126 Gönderildi : 23 Nisan 2015 Perşembe 19:27:40(UTC)
fehmi

Katılan: 23.04.2015(UTC)

ben 16 martta ödemesini yaptığım ürünleri alamdım daha bu nasıl bir site nasıl bir esnaf bunlar kimseye ulaamıyoruzda

akale33
#127 Gönderildi : 7 Ekim 2015 Çarşamba 21:58:06(UTC)
akale33

Katılan: 7.10.2015(UTC)
Turkey

ürün iadesinde ücretini geri vermediniz.
bu nasıl işletmecilik bu nasıl kalite standartı?

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
7 Sayfalar«<567
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.