Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
koton iletişim, koton kullanıcı yorumları, koton müşteri hattı, koton müşteri yorumları, koton müşteri şikayetleri, koton müşteri yorumlari, koton orjinal mi, koton şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, koton tüketici şikayetleri, koton orjinal mi, koton yorum, koton yorumları, koton hakkında,www.marcamarca.com.tr, koton yorumları, koton kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, koton güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: rize
|
valla indirimlerine bakacak olursak alışveriş yapmamak elde değil fakat ayakkabıları rahatsız söylemek isterim.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: hatay
|
kağıthanede outlet mağazaları var eğer çok seri sonuna kalmazsanız bayağı güzel ürünleri çok uygun fiyatlara almanız mümkündür.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: ısparta
|
çok acayip indirimleri var gerçektende 8 tl'ye gömlek sahibi olabiliyosunuz.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 11 Konum: uşak
|
5 tl'ye t-shirt almıştım şimdi nerde koton görsem hemen vitrinine bakarım indirim var mı diye :)
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: ordu
|
koton bu sezon rahmetli barış manço konseptli t-shirt koleksiyonu hazırlamış gittim gördüm çok hoş parçalar var hem de 15 tl'ye satıyolar t-shirtleri meraklısı olan varsa gidip bakmalı bence.
|
|
|
|
Katılan: 3.07.2013(UTC) Mesajlar: 6 ![Turkey Turkey]() Konum: ASDFGHJ
|
Fiyat olarak oldukça uygun.. Hele ki indirimlerde fiyatlar bildiğin yerlerde!! insan etiketleri görüp görüp saldırıyor. Bişey bulabiliyo musun ? zaman zaman.. kalıp sorunu yaşıyorlar bence, herşer bi şekilsiz bi özensiz geliyor bana nedense..
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.