Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
philip rainer iletişim, philip rainer kullanıcı yorumları, philip rainer müşteri hattı, philip rainer müşteri yorumları, philip rainer müşteri şikayetleri, philip rainer müşteri yorumlari, philip rainer orjinal mi, philip rainer şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, philip rainer tüketici şikayetleri, philip rainer orjinal mi, philip rainer yorum, philip rainer yorumları, philip rainer hakkında,www.marcamarca.com.tr, philip rainer yorumları, philip rainer kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, philip rainer güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: sivas
|
arkadaşlar merhabalar, bu philip rainer saatlerinden kullanan var mı ? Bu ara bir saat almayı düşünüyorum marcamarcada da güzel modellerini buldum tavsiye eden varsa siparişimi oluşturacam.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: sivas
|
valla arkadaşım normalde saat kullanmam ama askerde lazım olduğu için almıştım tesadüf eseri askerlik bitti çekmeceye koydum hala çalışıyo :) pilinin gittiği yere kadar ama model konusunda sana katılıyorum gerçekten sağlam modelleri var tasarım olarak.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: tekirdağ
|
philip rainer kaliteli bir markadır arkadaşlar ben 4 yıldır kullanıyorum bu saati sadece pil değiştirdim şimdiye kadar ama nasıl kullandığınız da önemli tabi.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 11 Konum: gaziantep
|
normal şartlarda çok pahalı ama marcamarca fiyatları gayet uygun olan bir markadır philip rainer.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: karaman
|
adı biraz erkeksi ama bayan saatleri de çok alımlıdır ;)
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: istanbul
|
kız kardeşim çok istedi diye aldım marcamarca 'dan kendime de alacak olursam önce bu markaya bakar sonra saat alırım.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: ordu
|
philip rainer'i marcamarca 'dan daha ucuz fiyatlı bulan denk gelen var mı yoksa marcamarca 'dan alacam.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: tekirdağ
|
arkadaşım internet satış hakları marcamarca'da sanırım çünkü başka hiçbir yerde bende bulamadım.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.