logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Admin
#1 Gönderildi : 28 Mayıs 2013 Salı 08:12:00(UTC)
Admin

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC)

2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.

morhipo iletişim, morhipo kullanıcı yorumları, morhipo müşteri hattı, morhipo müşteri hizmetleri, morhipo müşteri şikayetleri, morhipo müşteri yorumlari, morhipo nasıl bir site, morhipo orjinal mi, morhipo şikayet, morhipo şikayet hattı, morhipo şikayetleri, morhipo tüketici şikayetleri, morhipo ürünler orjinal mi, morhipo yorum, morhipo yorumlar, morhipo yorumları, morhipo.com, www.morhipo.com, müşteri yorumları, morhipo.com, şikayet, morhipo.com şikayet hattı, morhipo.com, morhipo.com, morhipo.com yorum, morhipo yorumları, www.morhipo.com yorum, morhipo eksi sözlük, morhipo eksi, morhipo güvenilir mi, morhipo yorum,

dogo
#2 Gönderildi : 28 Mayıs 2013 Salı 08:38:41(UTC)
dogo

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC)

morhipo 'dan aldığım saat bozuk çıktı bu kadar olur pili bitik olur anlarım ne bileyim hadi kullanılmış olur bunu da anlarım bir yerde ama çalışmayan saat göndermek de ne demek oluyo. Bundan böyle morhipo'dan ne alışveriş ederim ne de birine tavsiye ederim terbiyesizliğin bu kadarı ikincisi ürünü iade ettim sebeb de belirterek iade ücretimi 20 günde ancak iade edebildiler morhipo hem saygısız hem pişkin bu kadar olur valla.

ceylo
#3 Gönderildi : 30 Mayıs 2013 Perşembe 08:53:12(UTC)
ceylo

morhipo benim adıma olan bir kargoyu gidip başka birine teslim ediyor ortada ne kargo var ne şahıs gönderdikleri kişiden kargoyu bile teslim alamıyorlar aradığımda da benim kargomun teslim edildiğini söylüyorlar kargo firmasını arıyorum isim ve adres başka biri olarak gözüküyor tekrar aradığımda beni suçlayan cümleler kullanıyorlar bu kadar lakayıt bir site daha görmedim şiddetle uyarıyorum morhipo 'dan alışveriş yapmadan 10 kere daha düşünün.

xasxas
#4 Gönderildi : 3 Haziran 2013 Pazartesi 09:00:27(UTC)
xasxas

zamanla şımardığını düşünüyorum morhipo 'nun hala şu teslimat olayında ilerleme kaydetmiş değiller iade konusu deseniz kesinlikle paranızı geç iade ediyorlar bütün bunlar Türkiye'nin ileri gelen sitelerine yakışmıyor. Arkasında boyner gibi bir oluşum olan morhipo kesinlikle isminin gereğini yapamıyor bence.

akıncı
#5 Gönderildi : 6 Haziran 2013 Perşembe 12:52:53(UTC)
akıncı

Katılan: 11.04.2013(UTC)

bunların hepsi şımarıklığın getirdiği şeyler zamanında ilk olmanın getirdiği güçle belli yerlere geldiler ve şimdi de tecrübenin verdiği bir gevşeme söz konusu. Sadece morhipo değil markafoni de böyle müşteri hizmetleri olsun teslimattaki geçen günler olsun burunlarından kıl aldırmıyorlar ki hep şımarıklığın getirdiği şeyler bunlar.

arman
#6 Gönderildi : 7 Haziran 2013 Cuma 10:53:05(UTC)
arman

Katılan: 11.04.2013(UTC)

tabi canım kaç senedir çalışıyo morhipo bunca zamanın getirdiği bir rahatlama da vardır muhtemelen ama benim istediğim ara sıra yenilik yapmıyo olmaları mesela morhipo kurulduğunda teslimat hızı neyse şimdi de o ürün iadesi sonucu para iadesinde ilk kurulduğunda neyse şimdi de o bu tip şeyleri hem müşteri memnuniyeti açısından hem de kendi kaliteleri açısından değerlendirmesi ve geliştirmesi lazım morhipo 'nun.

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.