logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Admin
#1 Gönderildi : 28 Mayıs 2013 Salı 08:20:18(UTC)
Admin

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC)

2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.

alamarka iletişim, alamarka kullanıcı yorumları, alamarka müşteri hattı, alamarka müşteri hizmetleri, alamarka müşteri şikayetleri, alamarka müşteri yorumlari, alamarka nasıl bir site, alamarka orjinal mi, alamarka şikayet, alamarka şikayet hattı, alamarka şikayetleri, alamarka tüketici şikayetleri, alamarka ürünler orjinal mi, alamarka yorum, alamarka yorumlar, alamarka yorumları, alamarka.com, www.alamarka.com, müşteri yorumları, alamarka.com, şikayet, alamarka.com şikayet hattı, alamarka.com, alamarka.com, alamarka.com yorum, alamarka yorumları, www.alamarka.com yorum, alamarka eksi sözlük, alamarka eksi, alamarka güvenilir mi, alamarka yorum,

vosvos
#2 Gönderildi : 28 Mayıs 2013 Salı 08:50:03(UTC)
vosvos

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC)

kız arkadaşıma ilk defa kozmetik ürünlerinde hediye alayım dedim alamarka'dan sipariş verdim siparişim 15 gün içerisinde geldi bu arada kız arkadaşıma ilk hediyem olacaktı tatlı bir heyecanla hediyesini verdim ne duyayım ürünler meğer sahteymiş rezil oldum resmen. alamarka'yı hiç araştırmadan böyle bir alışveriş yaptığım için kendime çok kızıyorum bu tarz şeylerle karşılaşmamak için alışveriş yapacağınız siteyi iyice araştırmanızı öneriyorum arkadaşlar.

starbucks
#3 Gönderildi : 30 Mayıs 2013 Perşembe 08:23:40(UTC)
starbucks

alamarka hakkında bende bu tarz şeyler duydum hoca'm hatta hatta öğrendim ki sahte etiketlerle markaların hiç üretmedikleri ürünleri bile satıyormuş, neden dürüst çalışmak varken böyle hilelere yönelirler anlamam müşterilerini kandırmaya yönelik ürünler satan alamarka kara listeme girmiş durumda erkek parfümlerine hele ki hiç güvenmeyin yıllardır değiştirmediğim parfümümü ucuz bulup aldım alamarka 'dan beni parfümden soğuttu kokusu aynı gün uçup giden bir parfüm gönderdiğinde anladım zaten alamarka 'nın sahte ürün sattığını.

enders
#4 Gönderildi : 31 Mayıs 2013 Cuma 09:06:59(UTC)
enders

Katılan: 11.04.2013(UTC)

alamarka bu tarz çalışmaya devam ederse gerçekten ciddi müşteri kaybedecek potansiyel olarak müşteri sayıları fazla olabilir ama alamarka sahte ürün satarak o sayıyı her geçen gün daha da aşağıya çekecek. Kendimden örnek verecek olursam alamarka benim için tamamen bitmiştir bedava parfüm dağıtsa almam aldırmam bahsi geçtiğinde arkadaşlarıma alamarka'dan kesinlikle alışveriş etmemelerini söylüyorum.

vosvos
#5 Gönderildi : 6 Haziran 2013 Perşembe 11:47:30(UTC)
vosvos

alamarka 'nın sattığı ürünlerin % 60 'ı sahte üründür nerdeyse ben iki defa alışveriş ettim alamarka 'dan ikisinde de aldığım marka etiketiyle sahte ürün gönderdi ürünleri yanyana getirdiğinizde farkı çok rahat anlıyorsunuz kaldı ki kullanmanıza bile gerek kalmıyor. Kısacası alamarka alışveriş etmeye değecek bir site değil.

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.