Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
polo t-shirt iletişim, polo t-shirt kullanıcı yorumları, polo t-shirt müşteri hattı, polo t-shirt müşteri yorumları, polo t-shirt müşteri şikayetleri, polo t-shirt müşteri yorumlari, polo t-shirt orjinal mi, polo t-shirt şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, polo t-shirt tüketici şikayetleri, polo t-shirt orjinal mi, polo t-shirt yorum, polo t-shirt yorumları, polo t-shirt hakkında,www.marcamarca.com.tr, polo t-shirt yorumları, polo t-shirt kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, polo t-shirt güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum, Düzenle Kullanıcı Tarafından 11 Nisan 2013 Perşembe 11:52:19(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
Sıralama: Member
Gruplar: Registered
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 13 Konum: istanbul
|
arkadaşlar marcamarcadaki polo t-shirtlerinin kalitesi hakkında bilgisi olan var mı biraz ucuz geldi bana.
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: giresun
|
polo t-shirtler kullanışlı t-shirtlerdir. kuzenim için ldım bi tane yurtdışına gönderecem.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: manisa
|
mağazalarda da bulabilirsiniz bu t-shirtleri ama fiyat hakkındaki yorumları okuyunca merak edip marcamarcaya baktım gerçekten uygun fiyatlıymış polo t-shirtler.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: muğla
|
valla mankene yakışmış bende aldım bi t-shirt ama o kadar yakışır mı bilemedim :)
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: kilis
|
heryerde polo t-shirt reklamı vermiş zaten marcamarca malına güvenmeyen reklam yapar mı hiç.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: istanbul
|
bende beğendim bayaa modelleri :) marcamarcadan da ilk alışveriş deneyimim. araştırdım değişik forumlardan güvendim valla ne diyimi beklemedeyim.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: kilis
|
bayaa t-shirt tükenmiş. ama ben çok sık rastlıyorum polo t-shirt kampanyasına marcamarcada o yüzden diğer kampanyasını bekleyecem.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: hatay
|
arkadaşlar stok artırımı için bekleyen arkadaş varsa polo t-shirtlerde giden gitti zannetmiyorum yapsınlar.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: gümüşhane
|
bu yılda açık renkler moda galiba. hep parlak renkli t-shirtler.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: çankırı
|
armaları biraz büyük yapılmış gibi geldi bana bu t-shirtlerin. bana mı öyle geliyo acaba.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: rize
|
valla arkadaşlar yorumlarınızdan cesaretle sipariş verdim bende. birazda çok çok tükenmiş modeli olması cesaretlendirdi biliniyo diye düşündüm.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: antalya
|
ben biliyorum bu t-shirtleri başarılı ve kullanışlılar ihtiyacım olmadığından almadım bu kampanyadan ama almak isteyenlere gözüm kapalı tavsiye edebilirim.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: şırnak
|
abimin doğum günü için sipariş ettim umarım beğeneceği bir t-shirt olur, kalitesi konusunda yorumlarınızdan bayağı cesaret aldım.teşekkürler arkadaşlar.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: afyon
|
eminim beğenir benim bildiğim bir t-shirt daha önce almıştım bende bir tane..şimdi kardeşim için sipariş vedik.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: bursa
|
2 model beğendim onlarda tükenmiş facebooktan yazdım burdan da yazıyorum belki duyarlar. stok ekleyin lütfen sayın marcamarca
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 1 Konum: manisa
|
bu t-shirtlerin kalitesine diyecek hiçbişey yok 50 tl'ye satılıyo heryerde altında bulmakta zordur.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 1 Konum: afyon
|
bende t-shirtin biri tükenmiş diye alamadım ama başka bir model beğendim, kalitesinin iyi olduuunu bende duymuştum bu yüzden tercih ettim zaten.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: adana
|
|
|
|
|
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: zonguldak
|
ben aldım arkadaşlar kalitesine diyecek yok tereddütte kalan arkadaşlar varsa alabilirler tavsiye edebilirim.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.