Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
galaksi gömlek iletişim, galaksi gömlek kullanıcı yorumları, galaksi gömlek müşteri hattı, galaksi gömlek müşteri yorumları, galaksi gömlek müşteri şikayetleri, galaksi gömlek müşteri yorumlari, galaksi gömlek orjinal mi, galaksi gömlek şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, galaksi gömlek tüketici şikayetleri, galaksi gömlek orjinal mi, galaksi gömlek yorum, galaksi gömlek yorumları, galaksi gömlek hakkında,www.marcamarca.com.tr, galaksi gömlek yorumları, galaksi gömlek kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, galaksi gömlek güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: kayseri
|
galaksi markasını tanıyan var mı arkadaşlar modellerini çok beğendim bikaç olumlu yorum alsam alacam valla.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: izmir
|
galaksi iyidir ümit bey, zaten bildiğim kadarıyla sadece gömlek üreticisi galaksi sezon trendlerini hemen koleksiyonlarına yansıtıyorlar.şuan itibariyle marcamarcada satışta bir kampanyaları var oradan zorlanmadan alabilirsin..umarım yardımcı olabilmişimdir.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: ısparta
|
bence diğer galaksi kampanyasını bekle ilk gün en güzel modeller hemen tükendi çünkü
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: kocaeli
|
kırmızı spor dikişli olan galaksi modelini seçtim bende bakalım bi gelsin giyeyimde o zaman anlayacam nasıl bir gömlek olduğunu.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: istanbul
|
spor ceketlerin içine giymek için çok güzel modelleri var galaksinin kalitesini bilirim iyidir.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: kars
|
her telden çalmış galaksi herkes kendine göre gömlekler bulabilir.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
benim gömlekim geldi bgn, sizi temin ederim gördükten sonra aklımdaki bütün galaksi modellerini alacağım yavaş yavaş gerçekten iyiymiş.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 1 Konum: istanbul
|
bu markayı ben bikaç senedir giyiyorum. rengini hala koruyor gömlek modelleri de gayet sezon modası.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: ordu
|
galaksi çok duyulmasa da gömlek satan piyasada itibarlı bir markadır. sadece gömlek yapar fiyatları da internette uygun.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: yalova
|
ben osmanbeyde bir mağaza biliyorum galaksi satan.ama fiyatlar marcamarcadaki gibi düşük değil maalesef.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: van
|
benim hediye aldığım galaksi bgn geldi rahat bir kumaşı var. şikayet edilecek gömlek değil. Düzenle Kullanıcı Tarafından 12 Nisan 2013 Cuma 11:46:59(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: samsun
|
galaksi gömleğim geldi bu sabah erkenden. giyilmeyecek gömlek değil dayanıklı gibi duruyor.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 1 Konum: manisa
|
benim galaksim de geldi bgn aldığım modelin kumaşı biraz kalınmış bilemedim. ama her türlü gideri var bu gömlekin.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: ısparta
|
bende dün teslim aldım galaksi gömleğimi kumaşı çok zarif sanki dokunmuyomuşsunuz gibi tavsiye edebilirim.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 11 Konum: uşak
|
44 tl'ye bir gömleğini aldım sonra marcamarca'da denk geldi bi baktım 29 tl. neredeyse iki tane almak varken kazık yemenin burukluğu içerisindeyim.
|
|
|
|
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: gaziantep
|
orda burda kazık yemeyin arkadaşlar nişantaşında satan biyer biliyorum en ucuzu 44 tl. ama marcamarca daha ucuz pazarlıyor bu galaksi gömlekleri anlaşma yapmış olabilirler.
|
|
|
|
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: giresun
|
galaksi gömlekleri gerçekten kaliteli diyebilirim, 3 gün oldu daha teslim alalı ama marcamarca çok güveniyo bu markaya hepte satıyo ordan anlayabiliyosunuz zaten.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: ordu
|
normalde piyasanın biraz üstündedir fiyatları gerçi marcamarca düşürmüş biraz.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: ankara
|
çok hoş bir modelini yakalayıp almıştım marcamarca 'dan daha da o modeli görmedim sanırım benden başka kimse alamayacak o gömlekten :)
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.