Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
tall max iletişim, tall max kullanıcı yorumları, tall max müşteri hattı, tall max müşteri yorumları, tall max müşteri şikayetleri, tall max müşteri yorumlari, tall max orjinal mi, tall max şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, tall max tüketici şikayetleri, tall max orjinal mi, tall max yorum, tall max yorumları, tall max hakkında,www.marcamarca.com.tr, tall max yorumları, tall max kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, tall max güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Member
Gruplar: Registered
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: hatay
|
arkadaşlar tall max ayakkabı kullanan var mı bilgi verebilecek arkadaşlardan yorum almak istiyorum.
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: istanbul
|
merhaba aysuda ben bazı durumlar için tall max ayakkabı aldım gayette kullanışlı ama alışmamak gerekiyor.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: niğde
|
başka sitelerde de yorum okudum arkadaşlar ve tall max almaya karar verdim. şöyle de bi önerim olabilir, gerektiği yerde giyilmesi gerekir bu ayakkabıları.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: gümüşhane
|
ben bu tall max tarzı ayakkabı giymenin geçici mutluluk verdiğini düşünüyorum ayrıca kendiyle barışık olanlar neden böyle bi ayakkabı alıp giysinki.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 14 Konum: bolu
|
efser ne alakası var anlayamadım. bazen gerekli olabiliyor bu tarz ayakkabılar. illaa kompleksli olmaya gerek yok!
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: denizli
|
her yerde aynı muhabbet..eğer tall max giyiyorsanız bunun kompleksle ya da kendini sevmemekle hiç alakası yok arkadaşlar.eğer sevgiliniz topuklu ayakkabı giyip sizden uzun olursa düşünsenize manzarayı düğünde vs. bi davette. o görüntüyü minimize etmek için gerekli bence.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: amasya
|
ne kadar tall max alan varsa hep kız arkadaşları yüzünden ya da özel günler için alıyo bence de dooru olan bu alışkanlık yaparsa insanı sıkıntıya sokabilir.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: rize
|
tall max giyen erkeğe direk kompleksli demek doğru değil arkadaşlar.. gerektiği yerde giymek lazım bu tarz ayakkabı.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: istanbul
|
talep olmasa heryerde görmezdik zaten bu ayakkabıları demek ki satılıyo ama gitip 250-300 liralar vermeyin bu ayakkabılara..daha ucuz yerler var satan.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: afyon
|
bence de öyle demek ki insanların ihtiyacı oluyo zaman zaman böyle ayakkabılara. hem her zaman giymek içinde tall max alabilir.belki adam kendini her zaman uzun hissetmek istiyo, olamaz mı yani.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: sivas
|
zaman zaman giyilebilir bence tall max her zaman giymeye bende karşıyım ama özel günlerde giyilebilir diye düşünüyorum. ayakkabı sonuçta.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: sinop
|
bunda kötü ne var anlayamadım başka bir internet sitesinde de benzer yorumlar var..gerekli olduğu kesin e hal böyleyken bu ayakkabıyı alır giyersiniz bu kadar basit.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: istanbul
|
benim işyerinde olsun arkadaşlar arasında olsun ciddi çekincelerim vardı ama kimse tall max giydim diye beni ayıplamadı ya da komplekli misin demedi..alan arkadaşları destekliyorum.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: manisa
|
kimse kimseye bir ayakkabı yüzünden bu tarz ithamlarda bulunamaz. forum kurallarına da aykırı.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: sinop
|
gereksiz yere kullanan varsa eleştrilebilir ama gerekli olduğu zamanlarda giymek için herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum bu ayakkabıların.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: manisa
|
arkadaşalr sadece sağlıklı insanları düşünmemek lazım örneğin cüceler içinde vazgeçilmez bir parça olabilir tall max
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 13 Konum: manisa
|
bence de taci arkadaşıma katılıyorum günlük yaşamlarında çok sıkıntılar çekiyolar özellikle metrobüslerde ve minibüslerde bence cüceler için 7 cm. değilde daha yüksek ayakkabılar üretebilir tall max.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: ordu
|
tüm kalbimle katılıyorum sadece kompleks olarak algılamamak lazım o insanların gün içinde ne sıkıntı çektiklerini bilemezsin.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: antalya
|
bence cüceler için biçilmiş kaftan hatta 7 değilde daha fazla uzatıyo olması lazım gelir bence.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.