Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
fit desk iletişim, fit desk kullanıcı yorumları, fit desk müşteri hattı, fit desk müşteri yorumları, fit desk müşteri şikayetleri, fit desk müşteri yorumlari, fit desk orjinal mi, fit desk şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, fit desk tüketici şikayetleri, fit desk orjinal mi, fit desk yorum, fit desk yorumları, fit desk hakkında,www.marcamarca.com.tr, fit desk yorumları, fit desk kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, fit desk güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Member
Gruplar: Registered
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: istanbul
|
arkadaşlar fitdesk bisikletini kullanan var mı? daha önce aldığım bisiklet tam bir faciaydı araştırmadan almıştım maalesef. hem fitdesk mp3 te çalıyomuş, kimseyi rahatsız etmeden spor yapabilirim.
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: kırklareli
|
bende mp3 çalma olayına tav oldum zaten müzik dinlemeden spor yapmak hiç çekilmiyo.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: rize
|
babam şeker hastası bizde fitdesk aldık gayet kullanışlı 1 senedir evimizde bir bozulma ya da kırılma söz konusu değil.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: kilis
|
annemle birlikte bir yıldır kullanıyorum fitdeski hiç şikayet etmeyeceğiniz bir bisiklet
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: istanbul
|
internet fiyatlarına bakılacak olursa o fiyatlara alınabilecek en iyi markalardan biridir fitdesk. bizim evde bikaç aydır var annem hergün düzenli kullanıyo bi şikayetini duymadım.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: ısparta
|
zamanında çok pahalı fiyatlara aldı millet bu bisikletleri ama www.outletimiz.com diye bir site var orda çok çok ucuz fiyatlı.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: istanbul
|
6 aydır kullanıyorum fitdeski tık yok valla canavar gibi alet. mp3 çalması da cabası.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: erzurum
|
babam heves etti bak araştır bitane alacam dedi fitdeskle karşılaştım. aldırdım hergün üstünde adam, bi şikayetini de duymadım.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: kırklareli
|
her bisikletin kayışı gevşer bunu unutmayın fitdeskte de bunu yaşamanız muhtemel ama genel yorumlara bakılırsa alınabilecek bir marka fitdesk
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: sinop
|
Sırf spor salonlarına gitmeye üşendiğim için, aldım bu fitdeski ama hoşuma da gitti diyebilirim. evde müzik dinlerken spor yapıyorum. Umarım en kısa zamanda faydasını görürüm
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: tekirdağ
|
incelemiştim bende fitdesk kondisyon bisikletini ama almak konusunda kararsızdım açıkçası. bi faydasını görür müyüm acaba die. spor salonlarına gidicek zamanımda yok çünkü. bi tane sipariş verdim yorumları görünce. herkes faydasını görmüş. fiyatı da baya uygun.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: ısparta
|
hatır hutur ses yapmıyo fitdesk gayet sessiz bir alet ses az da olsa ev ortamında sorun olabiliyo. buna dikkat etmek lazım.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 1 Konum: tekirdağ
|
aynen hiç spor yapılıyo havası olmuyo evde. müzikte dinleyebiliyosunuz.annem için almıştık ama ben daha fazla kullanıyorum :)
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: kütahya
|
aldığımızdan beri annemle bi program yaptık hiç bozmadan 2 aydır çalışıyoruz 2şer cm inceldik.ama düzenli olmak şart fitdesk hakkında yorumları okumanız yeter zaten iyi markadır severiz.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 1 Konum: ankara
|
www.outletimiz.com diye bir site var, ordan almıştım bende..herkes uygun fiyatlı aldığımı söylüyor piyasa da çok pahalıymış.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: ordu
|
arkadaşlar düzenli olarak spor yapmazsanız sadece fitdesk değil hiçbir spor aletinden verim alamazsınız ama fitdesk alırsanız düzene girmeniz daha kolay olacaktır çünkü mp3 çalıyor.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: tokat
|
mp3 çalmasa zaten sporda çekilmezki pedal sesi bile bi zaman sonra daraltıyo valla.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: ankara
|
zaman ayarınızı da iyi yapmalısınız arkadaşlar birgün 1 saat çalışıp ertesi gün 15 dakka çalışırsanız hiçbir sonuç elde edemezsiniz.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: bursa
|
düzen şart zaten hergün belli saatlerde oturup pedal çevirmek zorundasınız yoksa fitdesk olsun başka bisikletler olsun hiçbir faydasını göremezsiniz.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.