logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Admin
#1 Gönderildi : 12 Eylül 2013 Perşembe 14:46:29(UTC)
Admin

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC)

2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.

highlander iletişim, highlander kullanıcı yorumları, highlander müşteri hattı, highlander müşteri hizmetleri, highlander müşteri şikayetleri, highlander müşteri yorumlari, highlander orjinal mi, highlander şikayet, highlander şikayet hattı, highlander şikayetleri, highlander tüketici şikayetleri, highlander ürünler orjinal mi, highlander yorum, highlander yorumlar, highlander yorumları, highlander şikayet, şikayet hattı, highlander yorum, highlander yorumları, highlander eksi sözlük, highlander eksi, highlander güvenilir mi, highlander yorum,

cofma
#2 Gönderildi : 12 Eylül 2013 Perşembe 14:50:58(UTC)
cofma

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 28.06.2013(UTC)

Merhaba arkadaşlar kış aylarının da yaklaşmasıyla bot seçimimde biraz rutinin dışına çıkmak üzere yaptığım araştırmada highlander diye bir bot markasına rastladım birkaç forumdan kullanıcı yorumlarından faydalandım ve buradan highlander botlar hakkında bilgi sahibi olan varsa bilgilerinizden faydalanmak isterim.

ver-mol
#3 Gönderildi : 12 Eylül 2013 Perşembe 14:51:56(UTC)
ver-mol

bilader kısa ve net : KESİNLİKLE ALMALISIN

hest
#4 Gönderildi : 12 Eylül 2013 Perşembe 15:00:42(UTC)
hest

bende kısa ve net cevap verecektim ama highlander botlarını kullanan biri olarak biraz detay vereyim ki cofma arkadaşımızın tercih etmesi biraz daha kolaylaşsın.

Evvela taban kalitesi ve yeri çok iyi tutmasıyla ön plana çıkmış bir markadır highlander botları
Ben taban kalitesi kadar tasarımlarındaki özgünlüğüne de bayılıyorum açıkcası
Söylediğiniz gibi rutin dışı kendini diğer botlardan ayıran çizgilere sahip
Derisi kırılma yapmaz ve kışın uzun süre giydiğinizde koku da yapmıyor
Her türlü hava şartlarında rahatlıkla adımlarınızı emanet edebilirsiniz highlander botlarına

umarım yardımcı olabilmişimdir.

quantaman
#5 Gönderildi : 12 Eylül 2013 Perşembe 15:07:38(UTC)
quantaman

Ben ilk defa geçen kış sezonunda kullandım highlander botlarını ve şimdiye kadar rastlayıp kullanmadığım için pişmanlık hissediyorum bir kere alırsınız bir daha ki highlander botlarını ihtiyacınız olduğu için değil yeni bir tanesine sahip olduğunuz için alırsınız. Kesinlikle eskimiyo bu botlar :) daha çok uzun süre kullanabileceğime eminim ve üzerinde kir tutmaması gibi bir özelliği var farkettiğim. Üzerinden bi bez geçtiğiniz takdirde sanki ilk günkü gibi pak bür durum alıyor. Almayı düşünen herkese aklındaki soru işaretlerini silmeyi ve düşünmeden almalarını önerebilirim.

backvol
#6 Gönderildi : 12 Eylül 2013 Perşembe 15:13:47(UTC)
backvol

Bana önce kuzenim tavsiye etmişti highlander botlarını o anda marcamarca adlı sitede satıştaydı tavsiye kuzenden geldiği için direkt olarak siparişimi oluşturdum iyi ki de oluşturmuşum bu sene rastladığım an bir tane daha almayı planlıyorum 2 çift highlander botu olan biri bu botları kesinlikle ömür boyu giyebilir abartmadan söylüyorum bunu. Bu kadar sağlam bir bot markasına daha önce rastlamamıştım. Bende tavsiye ederim highlander botlarını.

susak
#7 Gönderildi : 12 Eylül 2013 Perşembe 15:18:04(UTC)
susak

İskoçyanın yüksek tepelerinden alıyor ismini highlander botlar. Outdoor sporlarıyla ilgilenen herkes highlander marka botları kullanır ve hiçbir zaman bu markadan vazgeçmezler. Nasıl motorcular Dunham markasını tercih ediyorlarsa dağcılık ya da daha geniş tabirle outdoor sporcuları da highlander markasından başka marka tanımazlar. İyi ki Türkiye'de marcamarca var da satılıyo başka bir yerde denk gelmeniz çok ama çok zor.

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.