Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
real 3d sweatshirt iletişim, real 3d sweatshirt kullanıcı yorumları, real 3d sweatshirt müşteri hattı, real 3d sweatshirt müşteri yorumları, real 3d sweatshirt müşteri şikayetleri, real 3d sweatshirt müşteri yorumlari, real 3d sweatshirt orjinal mi, real 3d sweatshirt şikayet, real 3d sweatshirt tüketici şikayetleri, real 3d sweatshirt orjinal mi, real 3d sweatshirt yorum, real 3d sweatshirt yorumları, real 3d sweatshirt hakkında, real 3d sweatshirt yorumları, real 3d sweatshirt kalitelimi,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: istanbul
|
marcamarca Real 3D t-shirtlerinden birkaç tane aldım param oldukça da alıyorum çok hoş birbirinden güzel parçalar var başlığı görünce kışlıklar yolda demeden alamadım kendimi var mı bilgisi olan çıkıyor mu kışlıklar acayip t-shirtlerdi eminim kışlıkları da çok iddialı olacak tetikte beklemek lazım aksi takdirde tükenirse alamadığınız her 3D sweatshirt için ayrı pişman olursunuz. Benden demesi.
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: istanbul
|
yakın kim varsa birer tane hediye aldırdım valla :) son derece uygun fiyatlı t-shirtlerdi şuan 10 adet real 3D t-shirt'üm var, kışlıklar geldiği takdirde sanırım bir o kadar da sweatshirt'üm olacak :) son derece kaliteli görseller ve özgün tasarımlar alınası çok model olacağına ve fiyatlarının da marcamarca'ya yakışır uygunlukta olacağına eminim ama hele bi çıksın.
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: konya
|
Bence de Real 3D sweatshirtlerin fiyatı uygun olur marcamarca hiçbir zaman çok pahalı ürünler satmıyor son derece uygun ve dikkat çekici kampanyalarla zaten kendini ıspatlamış durumda Real 3D t-shirt olsun, Vogard Saatler olsun, Philip Rainer saat olsun birçok markayı Türkiye'ye sokan marcamarca'dır. Çok profesyonel bir satış ekibinine bağlıyorum bu durumu ve piyasada ne eksikse onu kampanyalarına yansıtması da işte bu ekip sayesindedir.
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: ankara
|
Valla kışlık real 3D sweatler çıkarsa bomba olur t-shirti alırken hiç aklıma gelmemişti acaba kışlığı çıkar mı diye. Çıktığı gibi alacağım t-shirtler çok hoşuma gitti ve aldığımı da severek giyiyorum umarım hemen çıkar mail bile beklemeyecem direk siteden takip etmek lazım su gibi satan bir kampanya çünkü şuan yayında olan beğendiğiniz ürün saniyesinde tükenebiliyo.
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: istanbul
|
Ben bir sipariş verdim arkadaşlar marcamarca'dan şuan itibariyle yayında olan 100'ün üstünde model var, hepsi de birbirinden güzel karar vermek gerçekten zor oluyo 3D sweatlerde 1 saatte ancak karar verebildim o da diğerlerini de alacağım diye şartlandığından. Korkum hemen tükenmesi hızlı bir kampanya olacağa benziyor.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.