Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
intelligent energy saver iletişim, intelligent energy saver kullanıcı yorumları, intelligent energy saver müşteri hattı, intelligent energy saver müşteri yorumları, intelligent energy saver müşteri şikayetleri, intelligent energy saver müşteri yorumlari, intelligent energy saver orjinal mi, intelligent energy saver şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, intelligent energy saver tüketici şikayetleri, intelligent energy saver orjinal mi, intelligent energy saver yorum, intelligent energy saver yorumları, intelligent energy saver hakkında,www.marcamarca.com.tr, intelligent energy saver yorumları, intelligent energy saver kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, intelligent energy saver güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: ısparta
|
arkadaşlar intelligent energy saver kullanan var mı evde illa deneyelim diyolar ama gerçekten işe yarayan bir alet mi ? lütfen denemiş olan varsa yazsın ki boşuna para vermeyelim.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: izmir
|
valla biz evde kullanıyoruz bu aletten işe de yaradığını söylüyolar.ama faturanı yarı yarıya da indirmez onu da bekleme bahsettiğim 5-10 tl gibi indirimler uzun vadede düşünürsen kullanılır bence.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: çanakkale
|
evet arkadaşlar alan herkes muhteşem indirimler bekliyor ama 10-15 tl arasında bir oynama olabiliyo aslında eski faturalarınızla doğru orantılı az kullanıyosanız elektriği az düşüyo ama çok kullanıyosanız çok düşüyo ama düşüyo kullandığımdan biliyorum.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: adıyaman
|
bizimkiler de 2 aydır kullanıyolar 10 tl gibi bi düşüş olmuş elektrik faturalarında e seneye vurduğumuzda bin tl'leri geçiyo yaptığınız kar buna da değer bence.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: afyon
|
bende inteligentin işe yaradığını duydum alttaki öğrenciler kullanıyomuş, herifler nerden ne tasarrufu ederiz diye bu aleti bulmuşlar abi çok iyi memnunuz diyolar valla onların yalancısıyım.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: istanbul
|
annaneciğim için aldık bizde intelligenti tasarruf ettiriyo gerçekten, ev hanımları bu konuda asla yanılmazlar ;)
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
bizim arkadaşlar da kullanıyor bu intelligenti öyle böyle diyolar ama sadece akşamları elektrik kullanıyorlar zaten az geliyodu.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: hatay
|
arkadaşlar ben hiç böyle şeylere inanmazdım ama apartmanda herkes birbirinden duyup intelligent aldı işe yaramıyo olsa bütün apartman kullanmazdı bence.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: manisa
|
arkadaşlar işe yarıyor ve ani voltaj yükselmesinde falan bozulan aletleri de koruyor aynı zamanda.zaten tasarruf ettirme sebebi voltajı sabitlemesi.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: karabük
|
hiç ihtimal vermezdim bu tarz aletlerin işe yarayacağına ama bizim evde de konuşuluyo intelligentin işe yaradığı.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: denizli
|
bizim eve ortalama gelen elektrik faturası 50-60 tl civarında iken intelligent ile 40-50'lere düştü.bende inanmıyodum böyle şeylere ama üstüste faturalar düşünce inandım.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: niğde
|
annem teyzem komşular hepsi birbirinden duyup intelligent aldı. kadınları biliyosunuz emin olmasalar birbirlerine söylemezler.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: gümüşhane
|
işe yarıyor arkadaşlar bizde düşürdük faturaları 3-5-10 derken yıllık 1000 tl'nin üzerinde bi tasarruf sağlayabilirsiniz.intelligent energy saver da iyi bir markadır emin olabilirsiniz.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: kahramanmaraş
|
bizim evde de kullanılıyo intelligent saver işe yarıyo ilk almaya karar verdiğimizde babam kanmayın öyle şeylere yalan falan demişti ama faturaları görünce hayetini gizleyemedi :) düşük meblağlar ama tasarruf tasarruftur.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 11 Konum: uşak
|
her faturamızda fix 5 tl azalma gördük ama fatura şişerse tasarrufda değişiyo.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: gaziantep
|
dedemin tek geçtiği alet bu intelligent. Tasarruf dedim mi akan sular duruyor adamda :) işe yaradığını da söyledi.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 14 Konum: bolu
|
bu tip aletlerde işe yarayan tek alet belki de kullananlar olmasa hayatta inanmazdım ama 3-5 bişeyler yapıyomuş. annem de alacak bi tane zaten araştırırlen bu foruma rastladım, almaya karar verdim yorumlar için de teşekkürler.
|
|
|
|
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: bursa
|
ciddi önyargılarım vardı da annem faturayı gösterince inandım ciddiyim iniyo fatura tutarları.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: gaziantep
|
bizim mahallede bu kadar kadın aynı şeyi konuşuyosa illaki işe yarıyodur. :) bizim mahalleye güvenilir bu konularda.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.