Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
Camel Wild Trophy iletişim, Camel Wild Trophy kullanıcıları, Camel Wild Trophy orjinal mi, Camel Wild Trophy şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, Camel Wild Trophy tüketici şikayetleri, Camel Wild Trophy orjinal mi, Camel Wild Trophy yorum, Camel Wild Trophy yorumları, hakkında, www.marcamarca.com.tr, Camel Wild Trophy yorumları, Camel Wild Trophy kalitelimi, marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, Camel Wild Trophy,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: istanbul
|
Camel Wild Trophy'de yaşıma uygun herşeyi bulabiliyorum ve Camel kalitesinden bahsetmeme gerek yok sanırım :) marcamarca çok uygun fiyatlarla pazarlıyor bu markayı ve çokta beğenebileceğiniz ürünler söz konusu tavsiye olarak Camel Wild Trophy kampanyasına göz atmanızı önerebilirim.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: istanbul
|
Çok seçkin bir markadır Camel üstelik marcamarca fiyatlarına göz atınca kesinlikle bir parça da olsa sipariş veriyorsunuz. Ben ayakkabısını tercih ettim ve her türlü pantolonla da çok rahat kombinleyebileceğim bir model. Aklımda olan birkaç model t-shirt'ü var bakalım marcamarca oldukça Camel markasını tercih edeceğim.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: istanbul
|
Camel marcamarca fiyatlarıyla çok daha ilgimi çekti hep ulaşılmaz gelmişti bu marka bana fakat marcamarca indirimleri camel sahibi olma fırsatını verdi bana ve başka sitede de göremedim açıkcası. Tavsiye ederim.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: çorum
|
camel derim başka bişey demem ayakkabıdan t-shirte ne isterseniz marcamarca camel kampanyasında var tüm ihtiyacınızı bu kampanyadan giderebilirsiniz. İndirimleri de oldukça tatmin edici cinsten camel marcamarca'dan alınır haberiniz ola...
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: antalya
|
kıyafet ayakkabı ne isterseniz camel üretmiş iyiki de üretmiş. Sağolsun marcamarca 'da kimseyi camel kalitesinden mahrum bırakmıyor ve fiyatları da çok uygun birçok yazlık ihtiyacımı camel kampanyasından hallettim ki zaten tüm ihtiyacım için de marcamarca gayet yeterli.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: çorum
|
gömlek, ayakkabı, tshirt ne ihtiyacınız varsa gözünüz kapalı marcamarca camel kampanyasından edinebilirsiniz. Şimdiye kadar 2 gömlek bir de ayakkabı aldım camel kampanyasından ikisinden de sonuna kadar memnun kaldım, marcamarca çok başarılı fiyatlarla pazarlıyor bu camel markasını deneyin pişman olmazsınız.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: ordu
|
Şuan marcamarca camel kampanyasında acayip bi indirime gitti. Ayakkabılar, t-shirtler ne ararsanız çok uygun fiyatlara gömleklerinden memnun kaldığımdan artık hep camel alıyorum ve tavsiye ediyorum.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.