logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Admin
#1 Gönderildi : 21 Nisan 2014 Pazartesi 12:01:22(UTC)
Admin

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC)

2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.

Camel Wild Trophy iletişim, Camel Wild Trophy kullanıcıları, Camel Wild Trophy orjinal mi, Camel Wild Trophy şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, Camel Wild Trophy tüketici şikayetleri, Camel Wild Trophy orjinal mi, Camel Wild Trophy yorum, Camel Wild Trophy yorumları, hakkında, www.marcamarca.com.tr, Camel Wild Trophy yorumları, Camel Wild Trophy kalitelimi, marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, Camel Wild Trophy,

chicago
#2 Gönderildi : 22 Nisan 2014 Salı 11:55:49(UTC)
chicago

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC)

Camel Wild Trophy'de yaşıma uygun herşeyi bulabiliyorum ve Camel kalitesinden bahsetmeme gerek yok sanırım :) marcamarca çok uygun fiyatlarla pazarlıyor bu markayı ve çokta beğenebileceğiniz ürünler söz konusu tavsiye olarak Camel Wild Trophy kampanyasına göz atmanızı önerebilirim.

destiny
#3 Gönderildi : 22 Nisan 2014 Salı 11:58:25(UTC)
destiny

Çok seçkin bir markadır Camel üstelik marcamarca fiyatlarına göz atınca kesinlikle bir parça da olsa sipariş veriyorsunuz. Ben ayakkabısını tercih ettim ve her türlü pantolonla da çok rahat kombinleyebileceğim bir model. Aklımda olan birkaç model t-shirt'ü var bakalım marcamarca oldukça Camel markasını tercih edeceğim.

santaman
#4 Gönderildi : 22 Nisan 2014 Salı 12:00:39(UTC)
santaman

Camel marcamarca fiyatlarıyla çok daha ilgimi çekti hep ulaşılmaz gelmişti bu marka bana fakat marcamarca indirimleri camel sahibi olma fırsatını verdi bana ve başka sitede de göremedim açıkcası. Tavsiye ederim.

erdem
#5 Gönderildi : 29 Nisan 2014 Salı 16:19:27(UTC)
erdem

Katılan: 3.04.2013(UTC)

camel derim başka bişey demem ayakkabıdan t-shirte ne isterseniz marcamarca camel kampanyasında var tüm ihtiyacınızı bu kampanyadan giderebilirsiniz. İndirimleri de oldukça tatmin edici cinsten camel marcamarca'dan alınır haberiniz ola...

kasırga
#6 Gönderildi : 7 Mayıs 2014 Çarşamba 17:07:31(UTC)
kasırga

kıyafet ayakkabı ne isterseniz camel üretmiş iyiki de üretmiş. Sağolsun marcamarca 'da kimseyi camel kalitesinden mahrum bırakmıyor ve fiyatları da çok uygun birçok yazlık ihtiyacımı camel kampanyasından hallettim ki zaten tüm ihtiyacım için de marcamarca gayet yeterli.

erdem
#7 Gönderildi : 16 Mayıs 2014 Cuma 16:34:54(UTC)
erdem

gömlek, ayakkabı, tshirt ne ihtiyacınız varsa gözünüz kapalı marcamarca camel kampanyasından edinebilirsiniz. Şimdiye kadar 2 gömlek bir de ayakkabı aldım camel kampanyasından ikisinden de sonuna kadar memnun kaldım, marcamarca çok başarılı fiyatlarla pazarlıyor bu camel markasını deneyin pişman olmazsınız.

yücel
#8 Gönderildi : 11 Haziran 2014 Çarşamba 13:51:15(UTC)
yücel

Şuan marcamarca camel kampanyasında acayip bi indirime gitti. Ayakkabılar, t-shirtler ne ararsanız çok uygun fiyatlara gömleklerinden memnun kaldığımdan artık hep camel alıyorum ve tavsiye ediyorum.

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.