logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Admin
#1 Gönderildi : 21 Nisan 2014 Pazartesi 12:06:00(UTC)
Admin

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC)

2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.

U.S.A. College Jacket iletişim, U.S.A. College Jacket kullanıcı yorumları, U.S.A. College Jacket müşteri hattı, U.S.A. College Jacket müşteri yorumları, U.S.A. College Jacket müşteri şikayetleri, U.S.A. College Jacket müşteri yorumlari, U.S.A. College Jacket orjinal mi, U.S.A. College Jacket şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, U.S.A. College Jacket tüketici şikayetleri, U.S.A. College Jacket orjinal mi, U.S.A. College Jacket yorum, U.S.A. College Jacket yorumları, U.S.A. College Jacket hakkında, www.marcamarca.com.tr, U.S.A. College Jacket yorumları, U.S.A. College Jacket kalitelimi, marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, U.S.A. College Jacket,

doroleyn
#2 Gönderildi : 22 Nisan 2014 Salı 12:04:52(UTC)
doroleyn

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC)

Bu sene kime baksam üzerinde bu college jacketler vardı :) araştırma yaparken marcamarca adlı alışveriş sitesinde rastladım fiyatı da uygun geldiğinden sipariş verdim ve sezon boyunca giydim. Şunu belirtmek isterim kumaşı aynen pamuk gibi ve çok çok rahat. Üzerinizde sizi sıcacık tutan bişey var ama o kadar rahat kumaşı varki sanki yok gibi de :) işte öyle bişey :))

yang
#3 Gönderildi : 22 Nisan 2014 Salı 12:09:10(UTC)
yang

Bu sene college jacketler çok popülerdi dediğiniz gibi herkeste giydi bu sene ama marcamarca'dan almayanlar biraz kazık yedi ilk önce yakınımdaki bikaç mağazayı dolaştım ve 59 TL.'den aşağıya bulamadım ancak marcamarca'dan 39,90'a aldım. Aradaki farkla da gene marcamarca'dan camel gömlek aldım. Akıllı alışveriş böyle olur.

clubber
#4 Gönderildi : 22 Nisan 2014 Salı 12:15:14(UTC)
clubber

Kolu derili bir modeli vardı marcamarca'da hastası oldum valla hemen aldım sonra yeni modeller eklediler ve bi tane de yeni college jacketlerden sipariş ettim. Bir daha marcamarca'ya girip kampanyaya bakayım dedim ve yeni modelleri gördüm ama param bitti alamadım :) her zaman marcamarca'yı takip ederim ve tavsiye de ederim. Kapıda ödemeli de sipariş verebiliyorsunuz. Güven problemi yok ;)

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.