Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
blue marine iletişim, blue marine kullanıcı yorumları, blue marine müşteri hattı, blue marine müşteri yorumları, blue marine müşteri şikayetleri, blue marine müşteri yorumlari, blue marine orjinal mi, blue marine şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, blue marine tüketici şikayetleri, blue marine orjinal mi, blue marine yorum, blue marine yorumları, blue marine hakkında,www.marcamarca.com.tr, blue marine yorumları, blue marine kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, blue marine güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Member
Gruplar: Registered
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: istanbul
|
arkadaşalar bu markayı tanıyan bilen var mı modellerde sıkıntı yokta iki günde paçavraya döner mi bu gömlekler.
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: manisa
|
marcamarcanın yaza en iddialı girecek olan bir kampanyası bence.yavaş yavaş hemen her modelinden var desem abartmış olmam, nerede görsem gözükapalı önerebileceğim markadır blue marine.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: istanbul
|
motosiklet üzerinde çok güzel duruyo blue marine armaları falan çok havalı gerçekten.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: yalova
|
valla model olarak galaksi kalite olarak blue marine diyebilirim çekinmeden, ikisi de alınabilir markalardır sıkıntısız giyiyorum.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: ankara
|
basic modelleri çok başarılı özellikle renk olayını çok iyi tutturuyolar.
|
|
|
|
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: eskişehir
|
blue marine gömleklerinin kalıbı biraz dar arkadaşlar aynı beden başka gömlekler oluyoken blue marine'de bir beden büyük almam gerekiyor sizde iade vs uğraşmamak için normal bedeninizden 1 beden büyük alın.
|
|
|
|
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: denizli
|
kalıpları biraz dar alırken ona göre sipariş edin arkadaşlar kalite olarak diyeceğim bişey yok kumaşları iyidir marcamarca'dan kolayca alınabilir.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: çanakkale
|
arkadaş doğru söylüyo örneğin "M" giyiyorsanız "L" sipariş edin ki gömleğiniz üzerinize olsun.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: manisa
|
beden konusunda hemfikirim arkadaşlarla her zaman 1 beden büyük düşünmeli blue marine alacak kişi.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
internetten aldığım en kaliteli gömlek markası kesinlikle abartmıyorum.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 17 Konum: izmir
|
kumaşları çok rahat istediğin zamanda marcamarca'dan alabilirsin :) çok sık çıkar karşına ;)
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: samsun
|
blue marine erkek ürünlerinde de kadın ürünlerinde de başarılı hem annem hem kendim için almıştık gayette severek giyiyoruz. boya bırakmıyo çekme yapmıyo.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 17 Konum: izmir
|
renklerine tav oldum ben bi de modellerinin bazılarında eskitme teknolojisi kullanmışlar onlardan sipariş ettim zaten.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: rize
|
sadece gömlek üreten bir marka diye biliyorum blue marine'yi gömlek konusunda iyiler başka ürününü soruyorsanız eğer bilemeyeceğim.
|
|
|
|
|
gömlek konusunda iyidir blue marine fakat dikkat etmeniz gereken bedeninizi 1 beden büyük düşünmelisiniz.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: adana
|
blue marine marcamarca 'nın sattığı en kaliteli gömlektir fakat beden konusunda da söylenenler doğrudur şuan ki bedeninizden 1 beden büyük düşünmelisiniz siparişinizi verirken.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: çanakkale
|
çok kaliteli bir gömlektir blue marine eskitemezsiniz.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: afyon
|
ilk önce erkek kardeşim almıştı kendine blue marine gömleklerinden sanırım marcamarca 'dan almıştı kumaş kalitesi ve renk olarak çok hoşuma gitti bende bi gömlek sipariş ettim bekliyorum bikaç güne gelecek ama almayı düşünen arkadaşları uyarmalıyım normal bedeninizden bir beden büyük blue marine sipariş edin çünkü kalıpları biraz dar bu gömleklerin o da olmadı marcamarca 'dan alırsanız değişim yapmanızda söz konusu marcamarca bu konuda çok yardımcı gerçekten.
|
|
|
|
|
ben blue marine gömleklerini çok beğeniyorum bikaç gömleğim var blue marine kendini hiç bırakmadı renkte atmadı sadece kesimi biraz dar olduğundan ilk beden sıkıntısı yaşayabilirsiniz belki ama sonrası için garanti verebilirim blue marine 'e kalitede renkte hiçbir sorun yaşamazsınız.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.