logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Admin
#1 Gönderildi : 21 Nisan 2014 Pazartesi 13:02:29(UTC)
Admin

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC)

2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.

Saint Martine, Saint Martine kullanıcı yorumları, Saint Martine müşteri hattı, Saint Martine müşteri yorumları, Saint Martine müşteri şikayetleri, Saint Martine müşteri yorumlari, Saint Martine orjinal mi, Saint Martine şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, Saint Martine tüketici şikayetleri, Saint Martine orjinal mi, Saint Martine yorum, Saint Martine yorumları, Saint Martine hakkında, www.marcamarca.com.tr, Saint Martine yorumları, Saint Martine kalitelimi, marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, Saint Martine,

puppets
#2 Gönderildi : 22 Nisan 2014 Salı 13:45:02(UTC)
puppets

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC)

Saint Martine mükemmel ötesi kaliteye sahiptir ve marcamarca sürekli olarak yeni ürünlerle yayınlıyor bu kampanyayı. Girin bakın çok güncel çok trend ürünlere sahip ve marcamarca indirim konusunda gerçekten çok çok iyi. Saint Martine ürünlerindeki karizma hiçbir markada yok bence

destroy
#3 Gönderildi : 22 Nisan 2014 Salı 13:49:54(UTC)
destroy

Saint Martine'in trikolarından asla vazgeçmem kumaşları çok çok iyi ve marcamarca indirimleriyle bir araya gelince tadından yenmiyo valla :) marcamarca başımızdan eksik etmesin Saint Martine'i :))

xasxas
#4 Gönderildi : 23 Nisan 2014 Çarşamba 09:08:45(UTC)
xasxas

Ben Saint Martine'nin lacoste yaka t-shirterini çok beğeniyorum birkaç tane almıştım marcamarca adlı alışveriş sitesinden canlı renkleri çok iyi ve yıkamalarda da renk vs. bırakmıyor kesinlikle. Tavsiye ederim Saint Martine iyidir ;)

mücahit
#5 Gönderildi : 20 Mayıs 2014 Salı 10:01:59(UTC)
mücahit

Katılan: 3.04.2013(UTC)

çok önem verdiğim bir markadır saint martine bu markayla marcamarca vesilesi ile tanıştım ve her aldığım ürünü uzun zamanlar kullanıyorum mükemmel kumaş kalitesi var saint martine ürünlerinin.

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.