logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Admin
#1 Gönderildi : 26 Nisan 2014 Cumartesi 09:42:50(UTC)
Admin

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC)

2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.

Crokee ayakkabı iletişim, Crokee ayakkabı kullanıcı yorumları, Crokee ayakkabı müşteri hattı, Crokee ayakkabı müşteri yorumları, Crokee ayakkabı müşteri şikayetleri, Crokee ayakkabı müşteri yorumlari, Crokee ayakkabı orjinal mi, Crokee ayakkabı şikayet, Crokee ayakkabı şikayet hattı, Crokee ayakkabı şikayetleri, Crokee ayakkabı tüketici şikayetleri, Crokee ayakkabı orjinal mi, Crokee ayakkabı yorum, Crokee ayakkabı yorumları, Crokee ayakkabı hakkında, Crokee ayakkabı yorumları, Crokee ayakkabı kalitelimi, marcamarca.blogspot.com,

akile
#2 Gönderildi : 26 Nisan 2014 Cumartesi 09:49:01(UTC)
akile

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 21.05.2013(UTC)

Gayet unisex modeller ve uygun fiyatları var Crokee ayakkabıların marcamarca 'dan sipariş verdim bugün ve 3 gün içerisinde göndereceklerini söylediler. Bu tarz ayakkabılar yazın hem çok kullanışlı hem de çok rahat oluyorlar plajda bile giyilir bence.

alp
#3 Gönderildi : 26 Nisan 2014 Cumartesi 09:56:33(UTC)
alp

Sıralama: Member

Katılan: 3.04.2013(UTC)

Ben her yaz Crokee tarzı ayakkabılar tercih ederim gerçekten rahat ayakkabılar üstelik marcamarca'da fiyatları çok uygun tavsiye ederim crokee ayakkabıları desenleri de çok hoşmuş bikaç tane aldım sezonu bunlarla kapatırım artık.

nurettin
#4 Gönderildi : 26 Nisan 2014 Cumartesi 09:59:47(UTC)
nurettin

https://marcamarca.com.t...-urun-detayi-186600.aspx

bu linkteki ayakkabıyı sipariş ettim marcamarca'dan çok keyifli bir deseni var pantolon olsun şort olsun birçok kıyafetime de uygunluk gösterecek bence. Şimdi yaz geldi diye heryerde marcamarca fiyatlarının 2 katı bu ayakkabılar marcamarca'dan alın 3 günde gelsin ;)

mefail
#5 Gönderildi : 30 Nisan 2014 Çarşamba 10:24:33(UTC)
mefail

yazın başka bir ayakkabı düşünülemez bence o kadar rahat ayakkabılarki bikaç çift siparişim de yolda her türkü kıyafetinize de uyum sağlıyor crokee ayakkabılar ve marcamarca alışveriş sitesinde çok uygun fiyatlarla satışta bence deneyin pişman olmazsınız.

ozzy
#6 Gönderildi : 16 Mayıs 2014 Cuma 12:14:41(UTC)
ozzy

crokee ayakkabılar diğerlerine göre bir başka rahat bence kardeşim almış bir gün giymem gerekti hemen ertesi gün marcamarca 'dan verdim siparişimi zaten aynı gün kargolama var kampanyada ertesi gün teslim aldım henüz dışarı çıkmadım ama evde giyiyorum :)

darky
#7 Gönderildi : 19 Mayıs 2014 Pazartesi 09:39:24(UTC)
darky

Sıralama: Member

ben de çok beğendim crokee ayakkabıları marcamarca'da da oldukça geniş model yelpazesi mevcut hem her ayakkabı birçok kıyafet kombinine de uygun yaz demek rahatlık demekse crokee ayakkabılar yazın en tercih edilen ayakkabıları olmalı.

Bu konudaki kullanıcılar
Guest (2)
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.