Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
festivallia iletişim, festivallia kullanıcı yorumları, festivallia müşteri hattı, festivallia müşteri yorumları, festivallia müşteri şikayetleri, festivallia müşteri yorumlari, festivallia orjinal mi, festivallia şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, festivallia tüketici şikayetleri, festivallia orjinal mi, festivallia yorum, festivallia yorumları, festivallia hakkında,www.marcamarca.com.tr, festivallia yorumları, festivallia kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, festivallia güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: adana
|
arkadaşlar merhaba www.festivallia.com diye bir alışveriş sitesi açılıyomuş bilginiz var mı ? kimler kuruyo güvenilir mi?
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: konya
|
heryerde reklamları var nasıl bilmeyelim :) ben başka bir siteden alışverişe başlayan bikaç kişinin yorumunu okudum güvenip alışveriş yapan insanlar var.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: ankara
|
bi t-shirt sipariş ettim az önce bakalım hayırlısı bende ilk defa deneyeceğim festivalliayı
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 11 Konum: gaziantep
|
bgn biraz inceledim www.kalitelimi.com diye bir forum var orada bayaa yorum okudum ve sipariş vermeye karar verdim, bakalım siparişim dooru gelirse gene burdan bilgi vereceğim size.
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
festivallia iletişim, festivallia kullanıcı yorumları, festivallia müşteri hattı, festivallia müşteri yorumları, festivallia müşteri şikayetleri, festivallia müşteri yorumlari, festivallia orjinal mi, festivallia şikayet, festivallia şikayet hattı, festivallia şikayetleri, festivallia tüketici şikayetleri, festivallia orjinal mi, festivallia yorum, festivallia yorumları, festivallia hakkında,www.festivallia.com, festivallia yorumları, festivallia kalitelimi,festivallia.com.tr, şikayet, festivallia.com, şikayet hattı, festivallia.com, festivallia.com, sipariş, festivallia.com yorum,, festivallia yorumları, www.festivallia.com yorum, festivallia eksi sözlük, festivallia eksi, festivallia güvenilir mi, festivallia.blogspot.com, festivallia yorum,
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: muş
|
kız kardeşim için bir hediye aldım festivalliadan bu kadar yatırım yaptıktan sonra insan aldatacaklarını zannetmiyorum.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: manisa
|
bence de yaa zaten belli bir süre faaliyette bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 17 Konum: izmir
|
anneler günü için siftah siparişimi verdim kampanyayı merak edecek olursanız bolds diye bir kampanya annenize uygun bişeyler muhakkak bulabilirsiniz gözatmak isteyen arkadaşlar için : https://www.festivallia.com/bolds-893-brands.aspx
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 13 Konum: manisa
|
ilk verdiğim saat siparişi geldi arkadaşlar bi de birçok markanın outlet fiyatlarıyla bence bi göz atın aynı gün kargo vs'de var bence kaçırmayın https://www.festivallia....te-watch-597-brands.aspx
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
ben ilk ürünümü sıkıntısız bir şekilde aldım arkadaşlar ilk notumu + olarak verdim festivallia'ya.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: gaziantep
|
arkadaşlar festivallia'dan sipariş veripte teslim alan var mı benim en önem verdiğim olay bu.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: samsun
|
illa vardır da denk gelip yazması lazım.
|
|
|
|
|
bende sipariş oluşturdum ama henüz gelmedi geldiği gün yazacam söz.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: karaman
|
daha tam olarak benimsenmedi festivallia zaten 1 ay önce falan açıldı en fazla. Zamanla kendine bir yer yapar müşterileri de daha bir güvenir.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: gaziantep
|
benim festivallia'dan bir siparişim var ama henüz teslimat zamanına gelmedi bakalım gecikecek mi zamanında mı olacak.
|
|
|
|
|
gelmesine gelir bence eskidendi o işler, teslimatta belki geç kalabilir bikaç gün ama gönderirler ürününü.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: samsun
|
güvenilmez site hemen kendini bir şekilde belli ediyor arkadaşlar. festivallia'nın güvenilmez bir site olduğunu zannetmiyorum.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: istanbul
|
acayip saat indirimi yapmışlar elite watch diye bir kampanya da. Saate para harcıyorsanız festivallia elite watch'a bir gözatın derim ben.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: antalya
|
festivallia 'nın gönderimleri diğer sitelere göre gayet hızlı arkadaşımın siparişi 4 günde geldi daha ne olsun Allah aşkına :)
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.