logo
Hoşgeldiniz! Tüm özellikleri lütfen etkinleştirmek için Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

2 Sayfalar12>
Admin
#1 Gönderildi : 29 Nisan 2013 Pazartesi 12:05:04(UTC)
Admin

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC)

2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
zuhal22
#2 Gönderildi : 30 Nisan 2013 Salı 09:38:47(UTC)
zuhal22

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 13.04.2013(UTC)

arkadaşlar bu marcavia sadece deri üzerine bir site mi sadece deri mamülleri var ne biliim bi kozmetik bi iç giyim göremedim deneyen arkadaşlar var mı bu siteyi varsa tecrübesini paylaşabilir mi acaba.

timuçin
#3 Gönderildi : 30 Nisan 2013 Salı 09:52:30(UTC)
timuçin

Katılan: 3.04.2013(UTC)

ya sadece deri üzerinedir ya da şimdilik bu kadar yapabiliyolardır ben güzel bir ayakkabı beğenmiştim ama tanımadığım için güvenip almadım biraz zaman geçsin kapanmazsa alışveriş edilebilir.

oktay
#4 Gönderildi : 10 Mayıs 2013 Cuma 12:52:54(UTC)
oktay

Katılan: 11.04.2013(UTC)

yeni açılan sitelerin iş akışları hep sıkıntılı olur arkadaşlar en az 1 sene geçmeliki üzerinden tam güvenebilelim.

demirbky
#5 Gönderildi : 13 Mayıs 2013 Pazartesi 11:46:25(UTC)
demirbky

bende biraz bekleyip kendilerini ıspatlamaları gerekir diye düşünüyorum.

akile
#6 Gönderildi : 28 Mayıs 2013 Salı 13:10:00(UTC)
akile

Katılan: 21.05.2013(UTC)

arkadaşlar hiç yeni kurulmuş bir siteyle bu işe yıllarını harcamış bir site bir olur mu marcavia konya da kurulan bir site dimi, e internetten alışveriş yapan insanların birçoğu istanbul'da nasıl olacakta aynı kalite ve hızla İstanbul'a da hizmet verecek bu çok zor. Marcavia bunu yapabilecek bile olsa hemen yapamayacağı kesin daha birçok sıkıntılar yaşayacak şikayetler toplayacak bunun sonunda yeni stratejiler geliştirecek ki zamanla hakettiği yere gelsin fakat şuan marcavia 'nın kampanyaları bile çok demode sadece ayakkabı, kemer hatta ayakkabı boyası bulabileceğiniz bir site bu kampanyalar gelişmedikçe özellikle kadınlar kendilerinden birşeyler bulmadıkça ve kargolamaya gereken önemi vermedikçe marcavia başarısız olarak anılmaya devam edecektir.

xasxas
#7 Gönderildi : 1 Haziran 2013 Cumartesi 08:54:13(UTC)
xasxas

marcavia sitesine bi baktım da bir tane tanıdık marka göremedim neden bu kadar alışveriş etme hevesinde ki millet, istediğiniz kadar ürün beğenin ne kadar kaliteli geleceği hakkında bir bilginiz yok ki bildiğim kadarıyla marcavia değişim de yapmıyo ürününüz elinizde kalırsa çok üzülürsünüz.

bull
#8 Gönderildi : 1 Haziran 2013 Cumartesi 09:12:19(UTC)
bull

evet arkadaşım hatta dikkatimi çekti bazı kampanyalarda marka ismi bile yok muhtemelen markasız piyasa mallarını toplayıp satıyor marcavia hal böyleyken tarafıma ulaşacak bir ürünün kalitesi hakkında bir bilgi sahibi olmayacağım için marcavia adam akıllı markalar satmadıkça rağbet görmez zaten.

salih
#9 Gönderildi : 3 Haziran 2013 Pazartesi 08:10:48(UTC)
salih

marcavia markasız ürün satmayı nasıl beceriyor ve merak ediyorum alan arkadaşlar ne bekleyerek satın alıyorlar bu ürünleri sonra da marcavia şöyle oldu böyle oldu siparişinizi vermeden ufak bir araştırma yapsanız tüm bunlar başınıza gelmeyecek.

ceylo
#10 Gönderildi : 3 Haziran 2013 Pazartesi 08:40:25(UTC)
ceylo

o durumu bende merak etmiyor değilim marcavia'yı inceledim az önce de yüksek topuk sevenlere demiş bırakmış kampanyayı iyi de bu ayakkabının bir marka değeri yok mu ? ben marcavia 'dan bir ürün beğenip alacak olsam kalitesini araştıracağım bir marka ismi bile yok elimde marcavia bu konuda Private Shopping olma gereğini pek benimseyememiş bence.

muradiye
#11 Gönderildi : 3 Haziran 2013 Pazartesi 08:49:16(UTC)
muradiye

ben bir sitenin değerini çıktığı amiral kampanyalarla ölçerim ki marcavia bırakın amiral kampanyayı her kampanyasında marka bile yok arkadaşlarında dediği gibi, büyük markalar kampanyalarını sadece satışına güvendiği ve müşterilerini kendinden soğutmayacak sitelere verirler marcavia 'ya baktığınızda bu saydıklarımın hiçbirini göremezsiniz.

vahap
#12 Gönderildi : 3 Haziran 2013 Pazartesi 09:11:08(UTC)
vahap

o durumu bende merak etmiyor değilim marcavia'yı inceledim az önce de yüksek topuk sevenlere demiş bırakmış kampanyayı iyi de bu ayakkabının bir marka değeri yok mu ? ben marcavia 'dan bir ürün beğenip alacak olsam kalitesini araştıracağım bir marka ismi bile yok elimde marcavia bu konuda Private Shopping olma gereğini pek benimseyememiş bence.

çağdaş
#13 Gönderildi : 4 Haziran 2013 Salı 09:34:28(UTC)
çağdaş

marcavia Private Shopping değilde daha çok sanki yap sat modunda bence kampanyaların bazılarının markasız olmasının da sebebi bu. Muhtemelen çakma çakma ürünleri ucuza getirip diğer marka ürünleriyle aynı fiyata satıyor örnek verecek olursam başka bir siteden aldığım hotiç ayakkabı da 59,90 tl. idi bakıyorum marcavia 'daki markasız ayakkabılar da aynı fiyatlara satılıyor. Bu durumda bilinçli tüketici hotiç alır kalitesi olmasa da olur zaten ucuz diyen tüketici ise gider marcavia 'dan alır.

aral
#14 Gönderildi : 7 Haziran 2013 Cuma 13:34:33(UTC)
aral

marcavia Private Shopping olmaktan çok pazar yeri gibi belli fiyat aralıklarıyla çok kalite sorgulamadan alışveriş edebileceğiniz bir site gibi aksi takdirde bir ürün nasıl markasız olabilir ki ? bir üretici üreteceği mallara marka yazmaz mı arkadaşlar böyle no name ürünler almayın hele ayakkabı da hiç almayın daha sonra kalitesiz malzeme sonucu ayağınızda mantar vs bakteri üremeleri hızlanır.

balkı
#15 Gönderildi : 10 Haziran 2013 Pazartesi 10:34:34(UTC)
balkı

Sıralama: Member

belli bir vizyonları olmayınca bu bahsettiğiniz olaylar da olmuyo ki marcavia 'nın bu şekilde bir kalite anlayışı da olduğunu sanmıyorum. Kampanya görsellerinden markalara kadar birçok eksiği var yola böyle çıktı böyle devam eder marcavia kalitesinin üzerine çok bişey koyabileceklerini zannetmiyorum.

devrim
#16 Gönderildi : 11 Haziran 2013 Salı 08:23:41(UTC)
devrim

aynen öyle belli bir amaç ve hedefleri olmayınca ne uzuyolar ne kısalıyolar. Marcavia 'nın da olacağı o belli başlı ürünler satar daha da öte gidemez. marcavia 'yı açıpta büyük bir marka gören var mı

master
#17 Gönderildi : 12 Haziran 2013 Çarşamba 10:03:19(UTC)
master

sattıkları ürünlere güvenemiyorum ki marcavia 'ya güveneyim bir ayakkabı beğendim kalitesini bi araştırayım dedim arkadaşların da dediği gibi araştırma yapabileceğim bir marka yok elimde direk siparişten vazgeçtim çok saçma bulduğumu da söylemek istiyorum bu olayı markasız nasıl ürün satabiliyolar merak ediyorum.

yüksel
#18 Gönderildi : 14 Haziran 2013 Cuma 09:25:21(UTC)
yüksel

marcavia yayınladığı kampanyalarda sıra değişikliği bile yapmıyo her girdiğimde aynı kampanyaları görüyorum. Muhtemelen ürünler bitince yeni kampanyaları yayınlayacaklar :) Private Shopping sistemine yeni bir soluk getirecek sanki marcavia :)

ılgaz
#19 Gönderildi : 14 Haziran 2013 Cuma 09:55:56(UTC)
ılgaz

kampanya görseli olsun kampanya sıraları olsun ilk açıldığı gibi neyse şimdi de öyle en ufak bir değişiklik yok sitede al sat mantığıyla kurulmuş muhtemelen zaten bu yüzden adam gibi hepimizin bildiği markaları satmıyor marcavia eminim bir satınalma departmanı bile yoktur.

ayten
#20 Gönderildi : 14 Haziran 2013 Cuma 17:54:42(UTC)
ayten

benimde dikkatimi çekmedi değil valla site ilk açıldığı görsellerle ilk açıldığı kampanya sıralamasıyla devam ediyo belki 6 aydır :) kimi kampanyaya slogan yazıp bırakmışlar kimisinde de acayip acayip uydurma marka isimleri böyle çalışarak çok fazla yol katedemezler bence bakın görün yakında kepenkleri indirir marcavia.

Bu konudaki kullanıcılar
Guest
2 Sayfalar12>
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.