Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
levi's iletişim, levi's kullanıcı yorumları, levi's müşteri hattı, levi's müşteri yorumları, levi's müşteri şikayetleri, levi's müşteri yorumlari, levi's orjinal mi, levi's şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, levi's tüketici şikayetleri, levi's orjinal mi, levi's yorum, levi's yorumları, levi's hakkında,www.marcamarca.com.tr, levi's yorumları, levi's kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, levi's güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 2
|
kimine göre efsane, bana göre ise kazıktan öte değil, pantolon 200 tl olur mu yaa.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: ankara
|
öyle ama en uzun süre giydiğim pantolonda levi's'tir benim, biliyosunuz kot zamanla kendini bırakan bir kumaştır ama levi's'te öyle olmuyor bir türlü bırakmıyor kendini.
|
|
|
|
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: eskişehir
|
paranıza kıyıp 5-6 tane pantolonunu alırsanız çok uzun zamanlar pantolona para vermezsiniz bence eğer değişiklik istemezseniz tabi :)
|
|
|
|
Katılan: 28.06.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
levi's kalitesini çok konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum yıllardır kendini ürettiği birçok parça da kanıtlamış bir marka hatta şuan da marcamarca alışveriş sitesinde ayakkabı kampanyası var bence göz atın çünkü çok fazla indirim uygulamışlar.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.