Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
marcamarca kampanyaları hakkında yorumlar, görüşler ve fikirlerinizi özgürce paylaşabileceğiniz moda yorum formunuz, sizde katılın marcamarca şikayet. marcamarca yorum, en son trendler vs,, http://www.marcamarca.com.tr/Düzenle Kullanıcı Tarafından 3 Mart 2013 Pazar 22:30:11(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 1.04.2013(UTC) Mesajlar: 1
|
kampanyalar kaliteli, site de keyifle mağaza mağaza gezebiliyoruz ama bayan kampanyalarına biraz daha ağırlık verirseniz eğer gezmek yerine alışverişte yapabiliriz :)
|
|
|
|
Katılan: 1.04.2013(UTC) Mesajlar: 1
|
butiklerdeki ürün çeşitliliği diğer sitelere nazaran çok çok daha geniş..ürünler de sezonluk fakat tükenmeden yakalamak lazım yoksa üzülüyosunuz.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 5
|
South Yacht Club ayakkabılarını deneyin arkadaşlar çok rahat ve kesinlikle vuruntu ve terleme yapmıyor...kendime almıştım şimdi babamınkini bekliyorum.pişman olmazsınız..
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 2
|
Şimdiye kadar en az 20 kere alışveriş yapmışımdır, hiç ürün iadesi yapmadım. Her aldığım ürün aynı bilgisayardan gördüğüm kalitede. Umuyorum hep bu şekilde gider. Başarılar marcamarca
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: çankırı
|
oxford ayakkabıları gecikmiş bi kampanya oldu ama tam oldu..teşekkürler marcamarca.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: yozgat
|
bgnkü yaptığınız polo t-shirt kampanyası çok kaliteli abime bir hediye aldım ama bizim içinde bişeyler yapın artık.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: bursa
|
takı kampanyası yakalamaya çalışıyorum marcamarca'da denk gelen var mı arkadaşlar? diğer siteler her kampanya aynı ürünleri yayınlayıp duruyolar farkı şeyler görmek istiyorum artık.bence marcamarca bu çağrıyı duyar ve bizim için güzel bi takı kampanyası yayınlar.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: trabzon
|
marcamarca ilk etapta kuşkuyla yaklaştığım bi siteydi ama sorun da yaşamadığım tek site olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.teşekkürler marcamarca
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: çanakkale
|
kadınlara yönelik pek kampanya göremiyorum artık eskisi gibi değil marcamarca ne takı ne mayo ne iç giyim biraz ağırlık vermeliler.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: sivas
|
evet az ama olduğu zamanda en rahat kombin yapabildiğim site marcamarca
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: kırklareli
|
şahsen bütçem olsa tek seferde bütün ihtiyaçlarımı bulabileceğim bir site marcamarca bizlere daha çok kampanya yayınlamaları da fark getiriyo marcamarcaya bence.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 5
|
polo t-shirlerin renkleri çok canlı kampanya cıvıl cıvıl bi baksanız fena etmezsiniz.
|
|
|
|
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: kütahya
|
polo t-shirtler hep var marcamarca'da satmasa kaliteli olmasa bu kadar açık tutmazlardı bence, bende baktım kampanyaya ama iri armalı kıyafetler pek bana göre değil ben de cns man kampanyasını öneririm mesela.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: antalya
|
https://marcamarca.com.t...marka-914-tum-liste.aspx kampanya fena değil kızlar gözatmanız için link verdim direk.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: konya
|
marcamarca bu ara kadınları yanlız bırakmıyo dırdır ede ede getirdiniz kampanyaları valla helal size :)
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 17 Konum: izmir
|
şuan marcamarca'da birsürü markanın saatleri var indirimde, ben bir guess aldım valla taksitle. https://marcamarca.com.t...marka-612-tum-liste.aspx
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: rize
|
marcamarca 4 büyükler kampanyasına da bir gözatın arkadaşlar modeller de fiyatlar da fena değil.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: rize
|
arkadaşlar marcamarca danger jeans kampanyasında mükemmel ceketler var gözatmanız faydanıza https://marcamarca.com.t...marka-647-tum-liste.aspx gözatabilirsiniz.
|
|
|
|
Katılan: 21.05.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: konya
|
beyler merhaba şuan marcamarca 'da karma markalar diye bir kampanya var ürünler çok seçkin bakmanızda fayda var.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.