Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
mavi jeans iletişim, mavi jeans kullanıcı yorumları, mavi jeans müşteri hattı, mavi jeans müşteri yorumları, mavi jeans müşteri şikayetleri, mavi jeans müşteri yorumlari, mavi jeans orjinal mi, mavi jeans şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, mavi jeans tüketici şikayetleri, mavi jeans orjinal mi, mavi jeans yorum, mavi jeans yorumları, mavi jeans hakkında,www.marcamarca.com.tr, mavi jeans yorumları, mavi jeans kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, mavi jeans güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: amasya
|
dışarda çok popüler olduğu söylenir ama yurtiçi fiyatları pahalı güya bizim markamız olacak.
|
|
|
|
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: şırnak
|
kesinlikle katılıyorum yerli marka olmasına rağmen dışardan gelen markalarla aynı fiyat olması bence şımarık bir firma olduğunu gösteriyor.
|
|
|
|
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: van
|
pantolonları 150 tl vs. çok çok pahalı hem açıkcası uzun kullanımda kaliteli bulmuyorum ben mavi jeans'i
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: karaman
|
pahalı olmasının yanısıra herhangi bir kalite sorunu yok bence mavi jeans'ın.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.