Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
festivallia iletişim, festivallia kullanıcı yorumları, festivallia müşteri hattı, festivallia müşteri yorumları, festivallia müşteri şikayetleri, festivallia müşteri yorumlari, festivallia orjinal mi, festivallia şikayet, festivallia şikayet hattı, festivallia şikayetleri, festivallia tüketici şikayetleri, festivallia orjinal mi, festivallia yorum, festivallia yorumları, festivallia hakkında,www.festivallia.com, festivallia yorumları, festivallia kalitelimi,festivallia.com.tr, şikayet, festivallia.com, şikayet hattı, festivallia.com, festivallia.com, sipariş, festivallia.com yorum,, festivallia yorumları, www.festivallia.com yorum, festivallia eksi sözlük, festivallia eksi, festivallia güvenilir mi, festivallia.blogspot.com, festivallia yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: sivas
|
henüz teslimatı gelen var mı arkadaşlar, festivallia teslimatta nasıl acaba en önemli konu bu bana göre.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: çanakkale
|
demin de bahsettim siparişim var ama henüz teslimat süresine gelmedi, gelince nelerle karşılaştım haber verecem size bu forum üzerinden.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: diyarbakır
|
benim siparişim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii :) 5-6 gün önce mayo sipariş etmiştim festivallia'dan bu sabah geldi siparişim bir de hediye yollamışlar yanında sürpriz oldu.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: antalya
|
hayırlı ugurlu olsun festivallia siftahı sizden :) bende ukyo komik t-shirtimi bekliyorum siparişi gelen olduuna göre ürünüm gelecek mi gelmeyecek mi diye kuşkulanmama gerek yok sanırım biraz kuşkuluydum çünkü.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: rize
|
aynen siftah sizden olmuş ilk sipariş geldiğine göre festivallia'dan alışveriş edilebilir.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 4
|
yarışması var ayakkabı alacam diye akşama kadar facebook hesabında bekliyorum benim olacak o ayakkabı. :)
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: kahramanmaraş
|
benim festivallia'daki genel kanım güvenebileceğim yönünde hocam sağolun yorumlar için.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: kütahya
|
benim sipariş ettiğim şortum da geldi şansa hava bozdu ama yakındır giyeceğim :) festivallia 'nın teslimatında ben sıkıntı yaşamadım arkadaşlar bilginiz olsun.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: kars
|
yorumlar da olmasa kimin ne olduğunu bilemeyecez valla hiç bilmiyoken öğrendim festivallia'yı.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: hatay
|
zaten kulllanıcı yorumları karar vermede çok etkili bende bu şekilde karar verdim alışveriş yaptığım sitelere
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 13 Konum: manisa
|
festivallia bgn benim kolyemi de getirdi ürünüm gördüğüm üründü teslimat süresi de 4 gün sanırım normal süreçte gelişmiş olaylar.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: burdur
|
normal normal 4 gün iyi bir zaman bile diyebiliriz festivallia için, daha yeni bir site sonuçta.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 12 Konum: konya
|
festivallia genel anlamda 4-5 günü geçirmiyomuş teslimatlarında geçen gün bir haber sitesinde haber yazmışlar ordan okumuştum.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: manisa
|
4-5 gün mü :) önceleri neydi öyle abi yaa 20 gün beklenirdi en az.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: denizli
|
öyle öyle yanlış ürün gelmesi de cabası :) 20 gün beklersin sonra yanlış ürün gelir geri verirsin 2 ayda para iadesi beklersin :) nasıl ? önceden böyleydi bu işler
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: istanbul
|
festivallia 'da olsa çok acele ürünler almayın gelmesinde acele etmeyeceğiniz ürünler isteyin ki gün saymaktan vazgeçin
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: kocaeli
|
aynen arkadaşlar örneğin mezuniyet geceniz varsa gece kıyafetinizi sitelerden almayın bi aksilik olur çakılır kalırsınız maalesef.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: istanbul
|
kılpayı günü gününe sipariş verilmez zaten sonra gelmeyince festivallia ya da diğer siteler kötü oluyo.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: izmir
|
teslimatta da sıkıntı yaşatmadı festivallia hem teslimat süreleri kısa daha yeni olduklarından siparişinizi hemen çıkarıyolar.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.