Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
marcamarca da yer alan freebull kampanyası hakkında yorumlarınızı ve görüşlerini paylaşın
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 7.03.2013(UTC) Mesajlar: 1  ![Turkey Turkey]()
|
free bull kazaklar cok şıktı yazlık ürünleride olucakmı acaba bilgisi olan varmı?
|
|
|
|
Katılan: 1.04.2013(UTC) Mesajlar: 1
|
ben baktım şu ara yazlık ürünler satıştalar. daha önce trikolarını alıp denemiştim kaliteli ve boğmayan bi stili var.zaten t-shirtler de de renklerden ve tasarımlardan anlayabilirsiniz.
not: sahte de gelmiyo arkadaşlar.
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 1
|
FREEBULL kampanyasına bi göz attım, kafam allak bullak oldu, hangisini seçeğimi şaşırdım :) sipariş adetimi 3 te sınırlı tutup bian önce başka birşeye adapte oldum yoksa bütün butiği satın alacaktım :)
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: istanbul
|
freebull kampanyasından bir yazlık bir de kışlık ürün aldım, ancak markayı bildiğimden değilde yorumlardan karar verip sipariş oluşturdum, zaten böyle modelleri çizip üretip bi de kötü malzeme kullanacaklarını pek zannetmiyorum ya da siperişi verdim kendimi avutuyorum. :))
|
|
|
|
Katılan: 2.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: malatya
|
bende freebull'dan kışlık ürün aldım aslında bu mevsimde de giyilebilecek şeyler ama trikolar daha bi cazip geldi bana.özellikle kendinden atkılı modelleri çok beğendim marcamarca seçkin ürünler pazarlıyo tükenen ürününün fazlalığından yanlız olmadığımı anlıyorum :)
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: çanakkale
|
marcamarca freebull kampanysında da benim favorim yakadan dökümlü modeller, manken üzerindeki duruşuna bakılırsa rahat ürünler gibi geldi bana bakalım eğer beğenirsem aklımda sıraya koyduğum diğer modeller de var sıra sıra alırım artık.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 11 Konum: gaziantep
|
bende freebull'u marcamarca'dan aldım ama aybaşına denk gelmesi nedeniyle biraz abarttım galiba sepetimde satışa dönmeyi bekleyen 6 tane freebull t-shirt var, olsun en azından içimde kalmayacak.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: tokat
|
bende kardeşim için bi freebull t-shirt siparişi verdim fakat kesimi konusunda bilgisi olan var mı? bedenini tutturamamış olabilirim.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 1 Konum: gaziantep
|
bende freebull'dan bi t-shirt siparişi verdim ama baktım yağmur yağmaya başladı ilk önceleri mevsimi değil deyip almaktan vazgeçtiğim trikoya dönüp onu da aldım maalesef tokatta mağaza mağaza dolaşsanız bu tarz ürünler bulamazsınız iyi ki marcamarca var :)
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 12 Konum: konya
|
free bull markasından 5-6 parça alışveriş yaptım bende, hepsini de beğendim şimdilik bu kadar ama hemen kalitesi bozulacak parçalara benzemiyor.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: aydın
|
renkleri çok hoşuma gitti free bullların canlı canlı valla. yakası çıtçıtlı modele karar verdim umarım resimde gördüğüm gibidir renkleride.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 11 Konum: uşak
|
marka adını çok iyi bulmuşlar bence güzel duruyo free bull
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 3 Konum: hatay
|
Benimde çok hoşuma Free Bull'un modelleri. Daha önce alışveriş yapmıştım Marcamarca'dan teslimat biraz gecikmişti. O yüzden biraz kararsızım şimdi almak konusuında. Ama her an sipariş verebilirim yine...
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: istanbul
|
bu kış free bullun 4-5 model trikosunu aldım hemen peşinden t-shirt kampanyasını yayınladılar bikaç tane de t-shirtaldım. sağlam markadır free bullkesinlikle tavsiye ederim.
|
|
|
|
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 11 Konum: gaziantep
|
arkadaşlar marcamarca free bull kampanyasını yeniledi, bi bakın isterseniz ben bayılıyorum bu markanın çizimlerine bakın hak vereceksiniz https://marcamarca.com.t...marka-835-tum-liste.aspx
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: kırklareli
|
free bullların kumaştaki rahatlığını hiçbir kıyafette bulamadım ben.
|
|
|
|
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: ordu
|
yazlık ya da kışlık bütün ürünlerinde farklı farklı tasarımlar görüyorum diğer t-shirt ya da trikolar gibi ürünler üretmiyorlar duyduğuma göre soner sarıkabadayı da bu markayı tercih ediyomuş.
|
|
|
|
Katılan: 1.05.2013(UTC) Mesajlar: 1 Konum: uşak
|
marcamarca'dan aldığımı dün giydim ilk defa kız arkadaşımda beğendi kumaşı acayip rahat bilginize.
|
|
|
|
Katılan: 13.04.2013(UTC) Mesajlar: 2 Konum: bursa
|
çok rahattır kumaşları free bull'un marcamarca'da uygun fiyatlı modellerini rahatça bulabilirsiniz.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.