Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
marcamarca iletişim, marcamarca kullanıcı yorumları, marcamarca müşteri hattı, marcamarca müşteri yorumları, marcamarca müşteri şikayetleri, marcamarca müşteri yorumlari, marcamarca orjinal mi, marcamarca şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, marcamarca tüketici şikayetleri, marcamarca orjinal mi, marcamarca yorum, marcamarca yorumları, marcamarca hakkında,www.marcamarca.com.tr, marcamarca yorumları, marcamarca kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, marcamarca güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
https://www.facebook.com/marcamarca?fref=ts linkinden marcamarca facebook hesabına ulaşabilir yeni kampanyalar ve ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
|
|
|
|
Sıralama: Member
Gruplar: Registered
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: gaziantep
|
yeni kampanyalarının en iyi ürünlerini facebook'ta yayınlıyo marcamarca facebook takibi yapmak mantıklı eğer hergün mailinize bakmıyorsanız.
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: istanbul
|
marcamarca 'nın facebook reklamlarına göre kampanyalarına gözatıyorum ben :) boşuna bütün siteyi gezmiyorum.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: gümüşhane
|
gözatın arkadaşlar hem hediye de kaparsınız bu hafta marcamarca'da gene bir yarışma var ayakkabı hediyeli sizde şansınızı deneyin.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 4 Konum: sinop
|
marcamarca bu yarışmaları her haftasonu yapıyo, ayakkabı elektronik birsürü hediye sahibi olabilirsiniz.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: kütahya
|
marcamarca facebook yarışmalarında bu hafta ayakkabı var sanırım arkadaşlar hediye çeki olsa daha iyiymiş ama buna da şükür :)
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: rize
|
marcamarca facebook üzerinden hem kampanyaların öne çıkan ürünlerini görebiliyorum hem de bir seferinde 25 tl hediye çeki kazanmıştım.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: hatay
|
marcamarca facebook sayfasından owundy's marka bir ayakkabı kazanmıştım haftasonları bazen giyiyorum hiç yoktan iyi oldu.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: istanbul
|
hem marcamarca hediye çeki verdiği zaman şu kadar alışveriş yapacan da öyle çeki kullanacan demiyo.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: karabük
|
evet belli şartlar dahilinde vermiyor hediyeyi hediye gibi hediye ediyor marcamarca.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: istanbul
|
hediye çeki verdiğinde ön şart sunmamaları çok olgun bir davranış bence.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: rize
|
geçen gün netvarium bana 100 tl gönderdi tam harcayacak gibi siteye girdim her 50 tl.de 25 tl. harcayabilirsiniz falan diyince direk çıktım kısacası yandı 100 tl.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 13 Konum: istanbul
|
marcamarca ne veriyosa direk olarak harcayabiliyosunuz herhangi bir şartları yok.-i hediye konusuna gelince elinize çok faha hızlılaşıyor
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: edirne
|
şu polo t-shirtlerden verdi marcamarca yakalayamadım :) birdaha da denk gelmedim asıl hediye o benim için.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: burdur
|
genelde ayakkabı ve hediye çeki veriyo marcamarca daha t-shirt falan denk gelmedim açıkcası.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: ısparta
|
verdi verdi şu polo t-shirtlerden bir kere gördüm ben.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: istanbul
|
sadece marcamarca facebook sayfasını beğenseniz bile hediye kazanabiliyosunuz, birşey cevaplamanıza gerek yok.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: çanakkale
|
kendinizi unutturun peşpeşe katılıp kazanırsanız herzaman vermeyebiliyorlar.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: giresun
|
zaten adil olan da bu yaa çıkıyo adamlar peşpeşe hediye kazanma peşinde niye çok kişiye ulaşmak varken tek kişiye hediye daatsınlarki :)
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.