Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
marcamarca iletişim, marcamarca kullanıcı yorumları, marcamarca müşteri hattı, marcamarca müşteri yorumları, marcamarca müşteri şikayetleri, marcamarca müşteri yorumlari, marcamarca orjinal mi, marcamarca şikayet, marcamarca şikayet hattı, marcamarca şikayetleri, marcamarca tüketici şikayetleri, marcamarca orjinal mi, marcamarca yorum, marcamarca yorumları, marcamarca hakkında,www.marcamarca.com.tr, marcamarca yorumları, marcamarca kalitelimi,marcamarca.com.tr, şikayet, marcamarca.com, şikayet hattı, marcamarca.com, marcamarca.com, sipariş, marcamarca.com yorum,, marcamarca yorumları, www.marcamarca.com.tr yorum, marcamarca eksi sözlük, marcamarca eksi, marcamarca güvenilir mi, marcamarca.blogspot.com, marcamarca yorum,
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 23.02.2013(UTC) Mesajlar: 133
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
https://twitter.com/marcamarcacomtr linkinden marcamarca twitter hesabına ulaşabilir marka ve modeller hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 3.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: samsun
|
sosyal medyadan takip etmek çok daha kolay bence herkes sosyal medya sayfalarına baksın alışveriş ettiği sitelerin.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 9 Konum: sivas
|
yarışmalara katılmaya gayret gösterin arkadaşlar ben ayakkabı kazandım geçen haftasonu marcamarca 'dan
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: şırnak
|
bu hafta gene bir anketleri var gene ayakkabı veriyor sanırım kovalayıp katılmakta fayda var
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: antalya
|
hergün mail hesabınıza bakamıyorsanız bu gibi hesaplardan takip etmek daha mantıklı tabi.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: muğla
|
bir seferinde marcamarca twitter hesabından 25 tl hediye kuponu kazanmıştım hemen hemen her yarışmasına katılım gösteriyorum sırada ayakkabı var onu da alayım rahatlayacam :)
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 13 Konum: istanbul
|
marcamarca twitter sayfasını takip edin birsürü yarışma bilgisi alırsınız illaki bir hediye de size denk gelir.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 12 Konum: konya
|
marcamarca twitter hesabından hediyeler dağıtıyo da ben niye birkere olsun bişey kazanamıyorum :)
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: kilis
|
kısmet bu işler valla :) kimi de hiç önemsemediği zaman kazanıyor :)
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: aydın
|
güzel bir erkek gömleği hediye etse marcamarca :) ayakkabılar da genelde unisex sanırım.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 8 Konum: manisa
|
marcamarca genelde erkeklerden yana bir sitedir ama hediyelerde bayanlara yönelik oluyo eğer para değilse belki bayanları da sosyal medyadan görüyodur :)
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: istanbul
|
bu erkeklere özgü olmanın öncülerindendir marcamarca şimdi taklit birsürü site açıldı.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 13 Konum: istanbul
|
erkeklere yönelik hediyeler de oluyo marcamarca 'da bir sefer gömlek vermişti mesela.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: izmir
|
birde polo t-shirt verse benim açımdan çok iyi olacak marcamarca facebook hesabından verdi ama twitter 'dan da takip etmeye başladım verdimi bilmiyorum.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 10 Konum: hatay
|
ben marcamarca twitter hesabından 1-2 kere polo t-shirt verdiğine denk geldim ama genelde ayakkabı verir.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 5 Konum: amasya
|
benim marcamarca twitter hesabından ayakkabı kazanmışlığım vardır, gündelik giyimde de işimi bayaa görüyor.
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: edirne
|
bence hediye çeki çok daha kullanışlı olur şimdi ayakkabı numarası tutmazsa hediyeyi geri vermek ayıp olur :)
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 6 Konum: tokat
|
79,90 tl. değerindeki ayakkabıyı hediye olarak gönderdi bana marcamarca twitter o gün bugün sosyal medyada ne kadar hesapları varsa takip ederim :)
|
|
|
|
Katılan: 11.04.2013(UTC) Mesajlar: 7 Konum: istanbul
|
böyle böyle müşteri topluyolar işte, bakın marcamarca 'dan hediye alan birsürü insan çıktı ortaya.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.